Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tek taraflı trafik kazasından tazminat alabilir miyim?

yilmazayazz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Yaklaşık 2 Ay önce aekadaşımın kullandığı motorsiklet ile tek taraflı kaza yaptık neticesinde dalağım alındı koluma ve bacagıma platin takıldı Sigortadan tazmınat talep etme hakkım varmıdır ? Ve eğer Sigorta bana ödeme yaparsa bunu arkadaşımdan talep edebılırler mi

evet tazminat alabilirsiniz.
motorun plakası var mıydı, yani trafiğe tescilli mi? arkadaşınız motorun trafik sigortasını yaptırmış mıydı?
motorun sigortası var ve arkadaşınız alkollü değilse ve ehliyeti varsa size ödenen parayı kimseden istemezler.

motorun sigortası yoksa, bu sefer tazminatı sigortadan değil, güvence hesabından alırsınız ama arkadaşınızın ehliyeti olsa ve arkadaşınız alkollü olmasa dahi size ödenen tazminat arkadaşınızdan istenir.

Arkadaşımın ehliyeti vardı ve alkollu değildi ama kaza raporunda kusurlu diye geçiyordu sebep ise tepe ve kavşak noktalarında hızını düşürmemek ama bunun haricinde diğer hersey tam durumdaydı bu kusur sigorta şirketinin parayı ondan tahsil etmesine sebep olur mu

2013 te böyle bir kaza geçirmiştim hiç bir hakkımın olmadığını söylediler

%100kusurlu olan sürücü sizsiniz veya sürücü değil ama araç sahibi sizsiniz ya da kaza sonucunda sakat kalmamışsanız herhangi bir hakkınız yok. Aksi durumlarda var.

Heyet özür oranı çok düşük

Merhabalar sizi forumda elimden geldiğince takip ediyorum çok bilgilisiniz ben trafik kazası sonucu dalağımı aldırım akabinde sol koluma ve sağ femur kemiğime platinler takıldı bugün heyete girdim dalağım için %10 ve diğerleri için %2 verdiler sizcede bu oran çok çok az değil mi itirwz hakkım var mi var ise nasıl edebilirim kolumdan 2 kere amelyat oldum Aylarca acı çektim hala çekiyorm

Rapora itiraz için İl Sağlık Müdürlüğüne başvurmanız gerekmektedir. Sizi başka hastaneye sevk ederler. yilmazayazz

Üst Alt