Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tekerlekli sandalye ile uçağa binmek için fazladan 50 TL istendi!?

yelpaze

Aktif Üye
Konular
46
Reaksiyonlar
1
bodrum-ist. seferinde atlas jet tekerlekli sandalye ile uçağa binmem için bilet+50 tl ücret istedi

Olamaaz:(( Biz de sömestr tatilinde Atlas'la gitmeyi planlıyorduk, eşim tekerlekli sandalyede... Bileti internet'ten mi satın almıştınız? Geçen yıl Pegasus'la gitmiştik, herhangi bir ekstra ücret talep etmediler. Ama 3 kez tekerlekli sandalye durumunu hatırlatıp, başka herhangi birşeyin gerekli olmadığından emin olduktan sonra, Check-In yaptırırken sağlık raporu raporu istediler!! 'Yanımızda yok' dedik, o zaman 'havaalanı doktorundan muayne olup, rapor alın' dediler. Eşim çok sinirlendi, ehliyetini gösterdi, ikna oldular(!!). Bu sefer de eşim baştan, sorulara hazırlıklı olarak 'hiç yürüyemiyorum' dediği için, 'kabinde bile mi yürüyemiyorsunuz?' diye sordular:)))

ben sık sık abimi ziyaret amacıyla kıbrısa gidiyorum ama hiç bir zaman biletin dısında ödenen ücretin dısında bi ücret talebiyle karsılasmadım ama tam olarak ucaga tekerlekli sandalyeyele binmekden kastnızı anlayamdım bende sandalye kullanıyorum ama herkes gibi görevli tarafında normal ucak koltuguna yerlestirilip seyatime devam ediyorum.

Promosyonla sattıkları biletlerin farkını çıkartmaya çalışmışlardır sizden..

Üst Alt