Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tekerlekli sandalyeler gümrükte çürüyor

CAHİT1974

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
ENGELLİLERE BAĞIŞ OLAN TEKERLEKLİ , AKÜLÜ ÖZEL YAPIM TEKERLEKLİ SANDALYELER GÜMRÜKTE ÇÜRÜYOR
Geçtiğimiz aylarda basında çıkan bilefeld engelliler derneğinin etimesgut belediyesine göndermiş olduğu akülü,tekerlekli sandalyelerin gümrükte takılması ve soruna lokman ayvanın müdahalesiyle çözüme kovuşturmasıyla engelliler arabalarına kavuştu.
Geçtiğimiz aylarda basında çıkan bilefeld engelliler derneğinin Etimesgut belediyesine göndermiş olduğu akülü,tekerlekli sandalyelerin gümrükte takılması ve soruna lokman ayvanın çözüme kovuşturmasıyla engelliler arabalarına kavuştu.

ALMANYA DA 35 BİN EUROLUK EN PAHALI AKÜLÜYÜ BİLE SOSYAL GÜVENCELERİ KARŞILIYOR.
Teday tüm engelliler derneği Genel Başkanı ilimdar BOZTAŞ;Gümrükte dağ gibi yığılı medikal cihaz,akülü ve tekerlekli sandalye çürümeye yüz tutulmuş bir şekilde orda yatıyor,hemde bunlara yurtdışında üretildiği için çok kaliteli Türkiye'de en ucuz tekerlekli sandalye 250- 300 tl civarında ama en fazla engelli birey 1 ay kullanabiliyor.biz burda bunun sıkıntısını yaşarken orda o kadar malzemenin çürümeye bırakılması içimi sızlatıyor.Etimesgut'a gönderilen malzemeler Engellilerimizi o kadar rahatlattı ki,bekleyen birçok engelliye deva oldu.Türkiye de ki bütün gümrüklerde bu şekilde malzemeler çürüyor.
almanya da 35 bin euro luk en pahalı akülü aracı bile sosyal güvenceleri karşılıyor.Türkiye de biz prosedürü aşamıyoruz.en kısa zamanda SN.lokman AYVA ile birlikte bu sorununda aşılacağını Türkiye engellilere engel olmaktan çıkacak bir ülke olacağını belirtti.

BİZDE İMKAN VAR SİZ PROSEDÜRÜ ÇÖZÜN
Almanya daki Türk vatandaşlarımız;Türkiye 'ye daha çok yardım yapmak istiyoruz.Bu tür araçlar konusunda engellilerimiz üzülmesin,bizim elimizde imkanımız var ama öncelikle türkiye yetkilileri bu sorunu çözüme kavuşturmalı.

YURDIŞINDAN SADECE BEDENSELENGELLİLER OTOMOBİL GETİREBİLİYOR DİGER ENGELLİLER İN GÜMRÜKLERDEN OTOGEÇİMESİ SÖZKONUSUDEYİL BU ENGELLİLER ARASINDA AYRIMÇILIGINGÖSTERGESİ DEYİLMİDİR BİTSİNARTIK ŞU GÜMRÜK İŞKENCELERİ

Sevgili cahit yazında son derece haklısın ama birde madolyonun öbür yüzüne bakalım insanlar yardım yapıcam diyerek tıbbi cihaz ve malzeme getirdi amaç yardım değil kdv kaçırmak veya indirimden faydalanmaktı yardım amaçlı mallar satıldı hatta bu işe kızılay bile alet oldu farkına varmadan ama sağlık bakanlığı piyasa gözetleme daire baş haklı olarak son noktayı koydu. Belki haklı belki haksız ama olan kime oldu belli

Üst Alt