arkadaşlar bizim için türksel bir tarife çıkarmış,bu faturalı tarifeyi kullanmak istedim burnumdan geldi,hattı aldım 2 gün sonra açıldı online işlem yapmak için sadece karttan bi şifre isteginde bulundum ücretsiz şifre geldi,numarama ait siteye girdim hat özeti tamam bizbize destek ses tarifesi,bide fatura bilgilerime girdim yemin ediyorm gözlerime inanamadım 52 tl fatura,sorunumu müşteri hizmetlerine aktardım çözüm aşamasına gidildi hala bana dönülcek 4 gün oldu ses seda yok türkselden,durumu hat aldıgım bayiye bildirdim yetkilileri aramışlar o fatura güncel olarak 52 görükür ama 20 gelir demiş tamam dedik,yine bana dönüş yapmadılar türksel müşteri hizmetlerini aradım tekrar bilgi verdim fatura ödeme tarihi geldi hala çözemedinizmi benim bu 52 tl yi dedim tamam beyfendi bakacagız yine beni salladılar,hala bekliyorum bu gün gece işten geldim yine online işlemlere girdim faturama baktım 52 olan fatura 55 olmuş yemin ederim hattımı takıp bir tek numara çevirmedim yemin ederim hattım tlfnda 5 dk dahi takılı durmadı ama faturaya bakın 55 tl napmamı istersiniz,beni bu rezletten kurtarın hattımı vodafonmu aveamı faturalıya çevireyim,şimdi bu hat geçişinde ne yapmam gerek,yardım lütfen