Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Telefonumu savcılık yoluyla nasıl dinletirim? [Hukuk]

canermutlu38

Yeni Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar arkadaşlar telefonumun savcılık kanalıyla dinlenmesi için hangi şartların oluşması gerekmekte genel dinleme yöntemi varmıdır yoksa bir numarayla sorunumun olması şartmıdır yardımlarınızı bekliyorum saygılar

size karşı yönelen bir tehtid unsuru varmı

Savcılığa dilekçe vermeniz gerekiyor dinlenmesi için.

selamlar şuanda yok ama ben yinede dinlenmesini istiyroum bağzı hakaretler oluyor genelini dinletemiyoruz anladığım kadarıyla deilmi

anladım peki nasıl bir dilekçe yazacaım tehdit yada hakaret olursa beni geçen bir arkadaşımla tartışdık telde bana bağzı aşşalayıcı sözler sarfetti bu kayıtlar çıkmaz anladığım kadarıyla şimdi onun numarasıyla benim tel dinlenmesi için nasıl bir yazı vereceim savcılığa

Çok basit yöntem var arkadaşınız sesini kayıt edin bunun için programlar var telefonlar için ücretli - ücretsiz olarak değişiyor bunları kullanarak yardım alarak sorunu aşabilirsin şuan için en iyi yöntem yol budur.

sız arkadaşınız hakkında telefonda tehdit ve hakarete ugradıgınız yönünde suç duyurusunu savcıya yapın oda gerek duyarsa mahkemeden dinleme yönünde karar çıkarttırır öle kafanıza göre yasal dinlrme yapılmaz

selamlar ben kaydedersem bu mahkemeye sunulamaz die biliyorum

Üst Alt