şu kara para aklama olayında komplo teorilerine gerek olduğunu zannetmiyorum sonuçta televiztonlarda yapılan her türlü olayın % 90 ı show geri kalan % 10 u da öğretmek ve eğitmek amaçlı ülkemizde. Hal böyle oluncada türk halkının hisleri hangi yönde ise o yönde açlığı bastırmak için bu tür yayın,dizi vesaire programlar yapılıyor. Izleyiciler bence memnun. Ben size hayat ağacı denen bir diziden bahsedeyim. Bence çok komik ama olan bu. 1990 yılın da hayat ağacı denen bir dizi oynardı televizyonlarımız da,enteresan olan durum şu ki, o sıralar ben askeri okulda öğrenim görüyorum ve bilindiği üzere de okulumuz da okuyan şahısların tamamı erkek ve çoğu sert micazlı adamlar. Konu şu ki hayat ağacı başladığı saatlerde askeri öğrenci gazinosunda neredeyse tavanlara kadar ( yemek masalarının üzerleri) de dahil olmak üzere dolup taşar hatta bazı öğrenciler yer bulamayıp üzerlerine giydikleri parkaların üzeriene taş yere oturup izlerlerdi. Ben ve benin gibi okulun %5 i gibi küçük bir zümre bu işe çok gülerdi. Yani baksanıza koca koca adamlar,hemde askerler dallas benzeri,yalan rüzgarı benzeri bir diziyi pür dikkat izler,flimin gidişatına göre de olan olaylarda " tühh,abii olmaz ki bu kadarda olmaz ki, yazık bu kıza, bak bak adamın yaptığına bak " gibi söylevlerde bulunular,hatta bazı zamananlarda gazino da ses çıkarma cürretine sahip vatandaşları anın da dışarı atarlardı
o zaman gördüm ki bizler hakkikaten tuhaf bir milletiz. :?