Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tercih ettiğiniz kadrolardan ileride tayin olayı düşünüyorsanız lütfen okuyun...

acbdm16

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
[FONT=lucida grande]`Mrb değerli engelli kardeşlerim, eğer ömss ile yaşadığınız il dışında başka bir ili tercih edecekseniz ve belli bir dönem çalıştıktan sonra kendi ilinize tayin olmayı düşünüyorsanız lütfen şu kurumları tercih etme-mekte özen gösterin[/FONT]

[FONT=lucida grande]Bel[/FONT][FONT=lucida grande]ediyeler

İl Özel İdareler

Üniversite ve Rektörlükler

Çünkü bu kurumlar mahalli idari kurumlar olduğu için bu kurumlarda tayin ve becayiş yoktur, neden derseniz bütün illerdeli bu saymış olduğum kurumlar bir birinden bağımsızdır, hangi ilde bu kurumlara atanırsanız emekli oluncaya kadar o ilde yaşamak zorunda kalırsınız. Ayrıca bu kurumlarda görevde yükselme ve ünvan değişikliği gibi sınavlarda pek yapılmaz. İnanmayan arkadaşlar bu durumu araştırabilirve haklı olduğumu göreceklerdi ben sadece uyarıda bulundum. Eğer başka bir ile atanıp ileride tayin olmayı düşünürseniz daha çok bakanlıkları seçin çünkü bütün bakanlıkların her ilde merkez ve taşra teşlilatı vardır.diye bır yazı okudum doğrumudur?[/FONT]

Üst Alt