Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Teşekkür] İzmir-Bornova kaymakamı ve eşine teşekkür

wedo

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 3 aralık dünya özürlüler günü münasebetiyle İzmir-Bornova kaymakamı ve eşi derneğimizi ve bizleri ziyarete geldi. (Sadece bugün değil ara ara ziyaret ediyorlar)
Ayrıca engelliler.biz sitesinden bahsettim (burada daha önce formda yazmıştım, kaymakamlık binasında engelleri kaldırdı diye) sitemizi ziyaret edeceğini ve buradan engelliler ile ilgili bilgi alacağını söyledi.
Bunu sizlerle paylaşmak istedim.

Sayın Kaymakama -engelli- yurttaşlarına empati kurduğu için teşekkür ve saygılar. Umarım hizmet verirken de bu empatiyi sürekli hatırlar...

OturanBoğa' Alıntı:
Sayın Kaymakama -engelli- yurttaşlarına empati kurduğu için teşekkür ve saygılar. Umarım hizmet verirken de bu empatiyi sürekli hatırlar...

?????

Sayın Bornova Kaymakamından sizi o köhne binadan çıkarması içinde talepte bulundunuz mu?

iNŞALLAH VERİLEN SÖZLER TUTULUR...

:roll:

virgoya cevap

Evet virgo biz söylemeden kendisi "size daha iyi bir yer bulalım" diyetektifte bulundu. Birkaç alternatifte söyledi. Ancak malum bornova belediyesinde bitiyor iş. Kaymakamlığın kendine ait uygun yer yok sadec bulunduğu binesı var.

Üst Alt