Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

THY engelli indirimini Mıles & Smıles karta tanıtma

RAİSTLİN

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
THY larında yeni bir sistem başlamıs

engellı kartını ve miles kartını bır defaya mahsus tanıtıyorsunuz daha sonra sız onlıne bılet alsanızda kartınızı tanıttıgınızda otomatık olarak ındırımden faydalanabılıyorsunuz

guncel o anki fiyat uzerınden yırt içi %20 yurt dısı ise %25 indirimden faydalanabılıyorsunuz

aslında daha onemlısı baska bır kampanyası gectıgımız sene baslamıs 01.01.2020 ye kadar her 4 ucus bıletınız ıcın 1 adet ucretsız bılet verıyor

bundada bence sadece vergılerı verırsınız dıye dusunuyorum daha almadım ama aldıgımda onuda net olarak yazarım buraya sonucta mıllerle alınan bıletlerdede vergıyı verıyorsunuz

ıyı gunlerde faydalanabılırsınız umarım
herkese guzel gunler dılerım

Önceki senelerde uçağı çok sık kullanıyordum. Yolculuklarda motorum ile uzun yolculuğa çıktıktan sonra uçak ile seyahati kestim gibi bir durum söz konusu oldu. Geçmiş zamanlarda durumdan haberim olsaydı daha güzel olurdu.

Üst Alt