Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

THY'de refakçi ile uçabilir yazısı nasıl alınır?

Konular
57
Reaksiyonlar
1
thy ile iç hat veya dış hatlarda refakatçi ile ucaqbilir yazısını habgi doktor yazacak vede nerden nasıl alınacak

Havayollu için indirimler için başbakanlık kartımı isteniyor ? ne kadar bir indirim yapılıyor

10 gunluk olacak rapor ,aslinda aile hekimi bile yazabilmeli.bende bilmiyorum kimin yazmaya yetkisi oldugunu.

teşekkürler arkadasımda benım derdım bu raporu hangi doktora yazdıracagızzzzz

Ya arkadaş sen iyimisin thy de ne işin var onun yaptığı indirimin içine ...... diğer firmalar daha ucuz. Dalga geçiyor thy firması. YA NE YAZDIRMASII AĞIR ENGELLİ YAZINCA BAKIMA MUHTAÇSIN DEMEK İŞTEEE

thy yerine pegasus, onur air, atlas, sun express gibi bir çok alternatif var. Thy engelliyi evcil hayvan muamelesine sokuyor, üstelik de pahalı...

pegasus, onur air, atlas, sun express dedin selda bilet ücreti üzerinden ne kadar indirim yapio peki

rekursion, aslında bilindik bir olay...tekerlekli sandalye kullanan kişilere thy refakatçı şartı koşuyor yani avukat olabilirsiniz, mühendis, mimar, hatta bir çok kişiyi yönetebilirsiniz ancak thy ile uçmak istiyorsanız bunu tek başınıza yapamazsınız yanınızda illahi birinin olması gerekiyor. Abuk sabuk bir form veriyorlar imzalamanız için, form özetle başınıza bir iş gelirse bunda thy nin sorumlu olmayacağı, diğer yolculara yaralanma ve ölüm durumunda sağlanan tazminattan, sizin mahrum edileceğiniz gibi saçma sapan maddeler içeriyor. Pahalı uçuyorsunuz buna karşılık ayrımcı bir muamele görüyorsunuz.

safakyıldızı, zaman sorununuz yoksa promosyonlu biletleri takip etmenizi öneririm. Engelli indirimini hiç uygulatmadım ben.Kaldı ki indirimi uygulatmak isteseniz bile en yüksek tarifeden yaparlar herhalde...

rekafetçi ile uçarbilri yazısını havalimandaki sağlık kuruluşu verebilri ama su var hastanız heyecanlı olmayacak kalp hastası olmayacak ortepedik hastaları alabilr onu sadece gel beni dinleyin cüf cüf trenler gidn ne güzel olur biliyormusunuz

selda*,

hmmm, cok uctum thy ile - hatta bir cok kez de tek bashima - ama hic öyle bi form doldurmami isteyen olmadi... o yüzden shashirdim shimdi biraz... yeni mi cikarttilar ki bunu? :confused:...

bende tek uctum pek sorun cıkarmadılar daha uygun oluyor vede bende avrupa yakasındayım ucus güzergahı için daha mantıklı oluyor peki tren olarak hızlı trenlerde engellilere indirim ne kadar vede yorucu olmuyormu yataklı konpartıman varmı ücretleri neler cokmu yazdım :)

arkadaşlar neden illa refakatçi istensin ki veya ne kağıt imzalatması ben genelde pegasus ile uçuyorum tekbaşıma genelde ve tenkerlekli sandlyem ile :D kağıt falanda imzalamıyorum .

heheheheheheh uçarken düşünüyorum tenkerlenkli sandalyem aynı aladdinin uçan halısı hibi oluyo o garibimde uçuyo resmen havalanıyo ha tenkerlekli sandalyemde :D

ben şuan yüzde 90 engelliyim bilet alsam ablamla uçsam uçamayacakmıyım rapor mu sunmam lazım
tek bana indirim olsun diye refakaçcı ile uçabilir diye ?

bilet indirimli olur sizin için %25 thy de var ama ablanız için zannedersem rapor cıkarmanız lazım tam bilmemekle beraber

pegasus ile normal bilet alıp , tekerlekli sandalye ile uçağa kadar geçirilmek istiyorum bu nasıl oluyor bi sorun yaşarmıyım
benım engelli kartım yok nufus kağıdımda engel durumum yazıyor

yapacağım işlerimleri uçan birisi bana anlatırsa sevinirim

ben thy ile ucuyorum yurt dısına sorun olmuyor ucustan 2 saat önce gidersin havaalanında checkin yapılırken bildirirsin ucagın önüne kadar sandalyenle gidersin ordan özel sandalyeye alırlar seni ordan da koltuguna binersin ama ön koltuga otur ki rahar seyehat edesin sorun olmaz

sorun olmaz istediğiniz gibi seyehat edebilirsiniz sandalye ile sizi koltuğunuza kadar götürüp oturturlar inerkende aynı şekilde bilakis diğer yolculardan daha rahat bir şekilde yolculuk yaparsınız ben pegesusu tercih ediyorum genelde süperde ilgi alaka var baba evlada yapmaz :D

istanbulda tiren iptal uzunyol bir yil sora açılcakmiş sanırım

Üst Alt