Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

THY'nin %25 indirimi sözde kalıyor!

gringo

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
24 Nisan'da yurtdışı seyahati için Türk Hava Yollarının Web sitesine girdim..Gideceğim yer,gidiş dönüş ücreti : 440 TL,,,Özürlüyüz ya %25 indirimimiz var diye biz hesabımızı 440 - 110 (%25) : 330 TL üzerinden yaptık.Rezervasyonumuzu tamamlayıp gideceğimiz kesinleşince müşteri hizmetlerini biletleme için aradım...(Çünkü THY'nin online biletleme linkinde özürlü indirimini gösterir bir işaret yok)..Çıkan hesap 400 TL...:eek:
Bu ne dedim yaaa....Hani %25 indirim yapıyordunuz...Efendim,o indirim sadece vergiler hariç uçuş bedeline uygulanıyormuş.Yahu devlet zaten bizi bir çok vergiden bizi muaf tutuyor...O zaman bunu niye açıkça belirtmiyorsunuz,deyince,Eee öyle işte dediler...
Demek kiiii indirim %25 indirim değil verilen fiyatın %10'u civarı oluyor...Bilginize...
Not : Ayrıca bence THY istese,özürlü şahsa sattığı biletin arkasına koyar özürlü rapor veya kimlik fotokopisini vergilerden de muaf hale getirir...(Örn,özürlü araç satışları..)

1- Kampanyalı uçuşlara indirim yokmuş (mazallah biz kampanyalı uçuşu görünce daima uçarız)
2- İndirim toplam rakam üzerinden değilmiş, uçuş bedeli esas alınıyormuş.
3-Şu indirim hariciymiş.
4-Bu indirim hariciymiş.
5-"Özürlülere anlamlı indirim" diye böbürlenen ÖZİDA yetkililerine saygılarımızla..

İndirim filan hikaye hepsi gostermelik baksanıza cıkarılan kanunları uygulamaktan aciziz.Engelliler var olan haklarından bile zorlaya zorlaya yararlanıyo ornek: sehirler arası ulasım,devletin engelli istihdamı,ozel sektorun engelli istihdamı vs vs.... say say bitmez vs :))

THY YE ÖNCE BİLET FİYATINI soruyorum. SONRA ENGELLİ KARTIMI GÖSTERİNCE HEP AYNI SÖZ: ZATEN BEYFENDİ BU KAMPANYALI FİYAT.
HAAA BİR DE AKIL VERMEYE KALKIYORLAR.
"SİZ HAFTA İÇİ BİLET ALIN O ZAMAN BU KARTI KULLANMANIZA GEREK KALMAZ".
YORUM SİZİN.

Üst Alt