Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tıbbi sekreterlik için bir eğitim/kurs var mı?

Konular
88
Reaksiyonlar
0
hastanelerde hasta kabul yani tıbbi sekreter olarak çalışmak istiyoru. bunun için kurslar var acaba kursu itirsem iş bulma şansım nedir. egitim durumum ilk ögretim.
bilgi ve tecrübelerinizi yazasanız sevinirim

mustafa-toprak
İlköğretim mezunu olarak ne kadar kurs eğitimi alsanız da o işe yerleşme ihtimaliniz sıfır gibi.
Arkadaşım iki yıllık yüksek okul olarak tıbbi sekreterlik mezunları boşta geziyor.

Tıbbi sekreter olmanız için sağlık meslek yada sağlık yüksek okulu tıbbi dökümantasyon ve sekreterlik bölümü mezunu olmanız gerekir.Sizin dediğiniz normal büro sekreterliği,veri giriş elemanı işlemleri.Milli eğitim ve bazı üniversiteler yazın kurslar açıyor.Kurslara katılarak bu belgeyi alabilirsiniz.Bu belgeyle şirket işçisi olarak çalışırsınız.Tıbbi sekreter olarak görev yapamazsınız.

Tıbbi sekreterler bu kursların kaldırılması için şikayette bulunmuştu. haklılar da üniversite okuyanla kurs gören biri aynı olamaz. sizin için hayırlısı olsun.

Kendim tıbbi sekreter mezunuyum 2005 de atandım 2009 kaza sonrası çalışmadım 2012 tekrar başladım işe anlican kardeş tıbbi sekreter mezunu olman içi sağlık mezunu olman şart

Üst Alt