Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tip1 Diyabet hastasıyım. 3150 prim günüm var. Ne zaman emekli olurum.?

husom27

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ben bagkuluyum. daha önce 509 günüm ssk'dan var. bagkur'dan 3150 günüm var. beş yıldır tip1 diyabet hastasıyım. nasıl ve ne zaman emekli olabilirim?

suan ssk damısın bakurdamı ssk daysan 3600 primi ve 15 yıllık hizmet süreni doldurursan emekli olursun bakur daha uzun sürüyor

2.5 yıldır tip 1 diyabet hastasıyım 1998 441 gün ssk 6.5 yıldır bağkurluuym ve halen devam etmekteyim benim erken emeklili gibi bidurumum olabilirmi olacaksa ne yapmalıyım

batufa, "Açlık kan şekeri sürekli olarak 200 mg’ın altında tutulamayan, komplikasyon yapmış ketoz gösteren Tip I diabetes mellitus" için %40 işgücü kaybı oranı veriliyor (bkz).

Çalışma Gücünde Kayıp Oranı %40-%49 arası olanlar: 18 yıl, 4680 gün primle Bağkur'dan emekli olabilirler. Yani, emeklilik zamanınız geldiğinde Bağkur sevki ile %40 rapor alabilirseniz ve prim gün sayınız da tutuyorsa, evet, erken emekli olabilirsiniz.

ben iş güüc kayıp oranımı bilmiyorum bağkurada başvurdum beni malüllüğe göre değerlendirdi cevap olarak red geldi her hangi bir oranda belirtilmedi şimdi hem oran için hemde vergi indirimi için ne yapabilirm

Üst Alt