Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tiroid hastalığından hangi oranda rapor alabilirim?

aydın akman

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ben askerlikten troid hastalıgından ameliyat oldum patoliji sonucu papiler carsinom foliküler carsinom cıktı
daha sonra 2. ameliyatı oldum askerden elverişsiz raporu aldım.
bana özürlülük derecesini sylermisiniz veya malülen emekli olabilir miyim

cevabınızı bekliyorum

Gecmiş olsun arkadaşım, malülen emeklilik için raporunuz en az /60 olmalıdır, vergi indirimi almak için vede erken emekli olmak içinde en az /40 olması gerekir.Bence prim gün şartları yeterli ise, deftardarlığa vergi indirimi için başvurun, defterdarlık sizi hastaneye sevk edecek, orada heyete gireceksiniz /40 alırsan erken emekli hakkı da kazanmış olursunuz.

geçmiş olsun arkadaşım bendede trioit var ameliyat olamıyorum sindigrafide üst sınırda çıktı t3ve t4 25/40 arası dolanıyo sağlık kurulunda %10 verdiler
günde 9 adet proycil iciyorum devamlı gittiğin bir doktorun varsa onunla konuşarak sağlık kuruluna çıkmanı tavsiye ederim trioidi pek önemsemiyor sağlık kurulu tekrar geçmiş olsun

C- Tiroid hastalıkları
a-Guatrlar (Nodüler, diffüz, multinodüler, toksikve toksik olmayan) subakut tiroiditler
1-Fonksiyon bozukluğuna neden olmamış veya iyileşmiş 0 2- Kalıcı hipotiroidi (tedaviye cevap veren.) %10
3- Kalıcı hipotiroidi (tedaviye cevap vermeyen veya günlük 400 mikrogram ve daha fazla tiroksin gerektirenler) %40

b- Kretinizm %20
c- Doğuştan iyot eksikliği sendromu %20
d- İyot eksikliğine bağlı diğer tiroid bezi bozuklukları ve benzer durumlar %0
e- Tirotoksikoz (komplikasyonsuz) 10 f-Tiroidektomi (Fonksiyon bozukluğuna neden olmamış,Ca dışı nedenler) %0

Üst Alt