Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Toplu ulaşım için mevcut engelli kartımı değiştirmem mi gerek?

BLUEEYES

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar

konum şu mevcutta kullanmış olduğumuz engelli kartımızı değişmeli miyim izmirde sıkıntı olmuyor ama ankarada değiştirin diyor aile sosyal polikalar bakanlığı falan diyorlar
kullanmış olduğumum

basbakanlik_engelli_karti_resmi.jpg

DEĞİŞTİRİLMESİ İSTENEN

engelli-kimlik.png

bilgi için şimdiden teşekkürler

BLUEEYES
Hayır değiştirmenize gerek yoktur.
Artık aile ve sosyal politikalar bakanlığı tarafından veriliyor evet ama daha önceden Başbakanlık özürlüler idaresi tarafından verilen kartlar geçerlidir.

Teşekkürler bilgi için
kullanıyorum izmirde
ankarada olduğumda sıkıntı yaratıyorlar

Ankarada özel otobüslere engel kartınla biniyon
Metro ego otobüsede serbest kart çıkartcan

Ankara kızılay metro içinden

Ankara ego ve metro da sıkıntı yok özel halk otobüslerde var kartı gösteriyorum geçmiyor yönetim şekli değişti falan filan aile polikadan alcan dediler kartı zorla para aldılar

Niyeki ben biniyom özele

Dün bindim 297 otobüse

Engel kartınla

Sendeki kart değişikmiş ama eski kartmı yeniler böle değil

İkinci linkteki yeni olanı

Yeniletebilirsin

Ikinci kart ben almadım hiç ilK kartım olan var onu yenile veya eskidi falan demediler
bende demekevlerde keçiörende 209 a batıkente bindim değişmesi lazım dediler
gerek yok ise değiştirmem ankaraya sürekli gitmiyorum izmirde yasıyorum gittiğim zamanlar sıkıntı yaratıyorlar

Üst Alt