Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Toplum Yararına Projeler (TYP) hakkında bilgisi deneyimi olan var mı?

ssometimes

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba
İŞKUR'un düzenlediği TYP, Toplum yararına projeler isimli bir devlet çalışması var.
Başvuru belli şartları taşıyorsak başvurabiliyoruz.
Ben Çevre Y. Mühendisiyim. Bulunduğum ilçeye Başvurdum, çalışma konuları daha çok çevre ile ilgili.
Liste yöntemi ile kura yapılıyorsa 35 yaş üstü, engelli, bayan arkadaşlar öncelikli imiş.
Şansım var mı bilmiyorum, zaten yeni duydum TYP'yi.
Daha önce başvuran veya çalışan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.
Teşekkürler...

Mesleğe bakılmıyor. Her yaştan insan ve işsiz olan katılabilir.
Ben 3 defa başvurdum ama alınamadım raporum olmasına rağmen. Birde engelliler öncelikli diyorlar. Neyse.
Burada da torpil var maalesef.

Merhaba, ben de TYP'ye başvurmuştum ve bugün MEB'de temizlik personeli olarak seçilenler arasında olduğuma dair mesaj geldi.

Daha önce TYP'de çalışmış olanlar, çalışma koşulları ve memnuniyetleri ya da memnuniyetsizlikleri hakkında bilgi verebilirse faydalanırdık.

Dönemsel olarak çalışıyorsunuz 6 ay veya 9 ay oluyor 3 kere çalışma oluyor diye biliyorum typ kapsamında maaşımı işkur veriyor gerrir götür işleri olur kimse sizi önemsemez çünkü geçici işçi gözüyle bakarlar asgari ücret alırsınız

Devami bir iş değil yani süran bitince işten çıkarıyorlar

Typ de maasinizi iskur oduyor.maas asgari ucret.maaslar genelde gec odeniyor.belli odeme gunu yok yani.bazen 9 ay diye sozlesme yapiiyorlar ama o kadar calisma imkani olmuyor.daha erken cikartabiliyorlar.haftada birgun izin var.oda calistiginiz yere bagli.genelde temizlik islerinde kullaniyorlar.okullar parklar vb gibi.

ssometimes
Typ size uygun degil zaten.siz muhendissiniz typ de temizlikmi yapacaksiniz:) ama iskurun farkli uygulamalari var.sansinizi orda deneyebilirsiniz.ama bana kalirsa kendiniz ozel sirketlere baksaniz daha iyi olur.

Üst Alt