Kör Oldum Diye Hayatım Bitmedi Ki #Egeristenirse
Engelli olmak hikayenin sonu değil, yeni bir hikayenin başlangıcıdır! Ancak engelliler bu hikayenin başlangıcında yalnız bırakılmaktadır!
Oysa kendine yetebilmek, kimseden yardım almadan yaşamın tüm alanlarına dahil olabilmek mümkün ve bir haktır!
Doğru, yaygın, erişilebilir bir rehabilitasyon sistemi, kamusal düzenlemeler ve toplumsal destekler ile eşit bir yaşam mümkün.
Eğer istenirse!
Engelli olmak hikayenin sonu değil, yeni bir hikayenin başlangıcıdır! Ancak engelliler bu hikayenin başlangıcında yalnız bırakılmaktadır! Oysa kendine yetebi...
youtu.be
Sesli Betimle İle:
Engelli olmak hikayenin sonu değil, yeni bir hikayenin başlangıcıdır! Ancak engelliler bu hikayenin başlangıcında yalnız bırakılmaktadır! Oysa kendine yetebi...
youtu.be
İnsanca Yaşamak Herkesin En Doğal Hakkı #Egeristenirse
Engelliler bağımsız yaşam imkanı sağlayan cihaz ve teknolojilere sahip olamıyor.
SGK, son 7 yıldır geri ödeme bedellerinde artış yapmıyor!
Oysa bağımsız ve eşit bir yaşam mümkün!
Eğer istenirse!
Engelliler bağımsız yaşam imkanı sağlayan cihaz ve teknolojilere sahip olamıyor.SGK, son 7 yıldır geri ödeme bedellerinde artış yapmıyor!Oysa bağımsız ve eşi...
youtu.be
Sesli Betimle İle:
Engelliler bağımsız yaşam imkanı sağlayan cihaz ve teknolojilere sahip olamıyor.SGK, son 7 yıldır geri ödeme bedellerinde artış yapmıyor!Oysa bağımsız ve eşi...
youtu.be
Güneş Kremi Benim İçin Lüks Değil, Zorunlu İhtiyaç #Egeristenirse
Sosyal güvenlik sistemi, birçok cihaz ve ürünü görmezden gelerek veya lüks sayarak karşılamıyor!
Yeni teknoloji ve cihazlar lüks değil haktır!
Özgür ve insan onuruna yakışır bir yaşam kurulabilir!
Eğer istenirse!
Sosyal güvenlik sistemi, birçok cihaz ve ürünü görmezden gelerek veya lüks sayarak karşılamıyor!Yeni teknoloji ve cihazlar lüks değil haktır!Özgür ve insan o...
youtu.be
Sesli Betimle İle:
Sosyal güvenlik sistemi, birçok cihaz ve ürünü görmezden gelerek veya lüks sayarak karşılamıyor!Yeni teknoloji ve cihazlar lüks değil haktır!Özgür ve insan o...
youtu.be