Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Total kalça protezini İstanbul'da hangi doktora olmalıyım?

merweee

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar. benim total kalça protezi ameliyatı olmam gerekiyor ve maddi durumlardan dolayı devlete hastanesinde ameliyat olmayı tercih ediyorum. Lakin başıma gelene kadar devlet doktorlarına güvenemeyeciğimi bilmezdim. kimi suratıma bile bakmıyor, kimi açıklama yapmıyor, kimi para istiyor, kimi devletin verdiği kötü biz şu malzemeyi takalım diyip ekstra para talep ediyor vs. vs. . peki ben nasıl inanıcam. arkadaşlar ben istanbulda yaşıyorum ve bu ameliyatı olmam gerekiyor.
Bana doktor önerebilecek var mı? yada bu konuda yardımcı olabilecek????

kesinlikle balta limanında olmayın ben çok pişmanım orada olduğuma devlette bende çok araştırdım devletteki kaliteli hocalar hep özele kaçmışlar daha önce olduğum ameliyatları başıma gelenleri yazmıştım bir okuyun fikir sahibi olabilirsiniz. en iyi dr. bu konuda fahri erdoğan diyolar bende 15 nisanda rvevizyon ameliyatımı ona yaptırdım ama maalesef özel bende kredi çektim ameliyat için durumunuzu çok iyi anlıyorum RABBİM yardımcınız olsun

ben 5 defa baltalimanında ameliyat oldum çokta memnunum bence işinin ehli bir doktor yapmamış senin ameliyatını tabiki heryerde olduğu gibi oradada kasap dr vardır araştırmak lazım derim ben

teşekkürler arakadaşlar. ben bu süre içinde bir doktorla görüştüm. hakkında çok ta iyi yorumlar aldım. ve ona ameliyat olmaya karar verdim. kartal yavuz selim devlet hastahanesinde...

Cerrahpaşa hastanesi Prf.Dr. Nafiz Bilsen ameliyatımı yaptı çokta memnunum

benim ameliyatımı dr şinasi numan yaptı. sizinkini kim yaptı hangi yılda oldunuz?

ben dr turhan ulkat beye ameliyat olacağım

prof. dr.vedat şahin yaptı ilk 2006 oldum 2 sene sonra ağrılar başladı 5 sene boyunca aynı dr. gittim 01.08.2012 ve 05.10.2012 de iki defa daha ameliyat ettiler daha kötü oldum tekerlekl sandalyeye düştüm yok fıtık yok kemik erimesi vs. oyaladılar kemilkerim bile çürümeye başlamış protezdeki gevşemeyi göremeyecek kapasitede dr.lar oysaki onlara çok güveniyodum çok pişmanım bu güvenden ben çok çektim başkaları bu dr. çekmesinler tek temennim bu

nafiz hocayla tlfn da görüştüm ama gitmedim başarılı olduğuna çok sevindim

Arakadaşlar merhaba, ben siteye yeni üye oldum. 32 yaşındayım. doğuştan kalça çıkıklığım vardı doğduğumda ve ayaklarım içe dönükmüş çük şükür iyiyim şimdi aa son 5 senedir kalçamda ağrım var kireçlenme dediler ve protez takılcak dediler. 15 kez bebekliğimden bu yana ameliyat olduğum için çok korkuyorum ben bu ameliyat sürecinden eskiden günlerce ağrısını çekerdim hiç unutmuyorum.son bir senedir ameliyat olacağım fakat o kadar çok korkuyorum ki doktorlara güvenemiyorum her biri protez hakkında yrı şeyler söylüyor atıyor x doktor çok titiz davranırken y doktor o kadar titiz değil gibi anlamadım hangisi iyi. mesela bir doktor bacaklarımdaki uzunluğu kısalığı mezure ile ölçeceğinden bahsediyor ve fizik tedaviye gerek yok evde yapıcan hareketlerini diyor. diğeri fizik tedavinin öneminden ve eşitlik hakkında grafiler istiyor aynı zamanda kalça eklemi yapısınında tomografisini istiyor. mezure ile ölçecek olan benim bebeklik doktorum diğer tesadüfen gördüğüm muayene olduğum biri. ne olur bana bişiler söyleyin artık inanılmaz derecede ağrılarım var kilo vermek istiyorum hareketsizlikten 1 buçuk ayda anca 2 kilo verebildim. çok üzülüyorum engelli olmama rağmmen çok hareketliydim. şimdiyse tam tersi oldu ve parmak ucuma basarak yürüyorum acaba bu protez için engel midir? çok sıkıntılıyım bana izmirde yada istanbulda bu alanda en iyi doktor kimdir tavsiyeniz var mı?

esprii arkadaşım bu protez olayından çok çekmiş biri olarak benim tavsiyem prof. dr. fahri erdoğan

teşekkür ederim ismail78 beyaz3434

İzmirde bildiğiniz var mı? fahri beyi sordum hiç bir sigorta geçmiyormuş. Allah yardımcımız olsun hepimizin doktorlar bir dünya para herşey maddiyat üzerine. çok şükür çalışıyorum ama çalıştığım kurum özel sigortası var engellilik durumumuza göre emekli sandığına bağlıyız o da anlaşmasız doktorlarda 15 tl ödüolar sağolsunlar :) neyse önemli olan sağlığımız elbette. İzmirde bildiğiniz var mı arkadaşlar tecrübesi olan var mı izmirde oturuyoruz

mrb arkadaslar

Arkadaslar ben bu raya ctesi gunu girdim arkadaslar.bnm 4yasinda bir oglum.var ikibacaginin dizlerinde ve sag omzunda ve bileginde baya bi doktora gitdim her doktor varkli seyler soledi ve birisinin tavsiyesiyle canikliogluna gitdim ve oglumun hastaligiyla alakali olarak soyledigi kikirdak tumoru diye soledi amaliyat olmasi lazim dedim nasil yapmam lazim arkadaslar oglum kucuk korkuyorum suan hic bir sikintisi yok ama ileride sikinti olurmu arkadaslar bana yardim ci olursaniz cok.memnun olurum arkadaslar napcami.bilimiyorum arkadaslar. ..

Merhabalar. Yorumunuzu şimdi gördüm de, hangi doktordu acaba hala orada mı tabi bilmiyorum ama

@ismail 78 ismail bey şimdiki durumunuz nasıl bilgi verirmisiniz özel hastanede mi yok devlet destekli hastanedeki oldunuz son ameliyatınızi en Son ki ameliyatınızi fahri erdogan hoca yapmış sanırım bilgi verirmisiniz acil tskler

Merhaba baltalimaninda hangi dr. Yaptı ameliyatınızı ben de orada olacağım günümü bekliyorum çok mu riskli bu revizyon ameliyati

Üst Alt