Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası sonrası alacağım tazminat rakamı hakkında şüphelerim var!?

candogan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Öncelikle merhaba.
Geçen sene bir kaza geçirdim. %75 haklı bulundum. Haksız olduğum kısım için şerit ihlali yazıldı.

Sağ el bileği, sol diz kapağı, sol alt bacak ve ayak bileğinde , sol üst bacak, sol kalça, sağ alt bacakta kırıklar oluştu. Tedavi gördüm. Bir hasar danışmanlık şirketi ile %15 e anlaştım ahz ı notere gittik vekalet verdm kabza yetkisi vermedim. Adli tıpa gittik ve %20 rapor aldım. Kısa bir süre sonra yaklasık 200 bin alacağımı söylediler fakat bugün arayıp sigorta şirketi %8 olarak kabul etti raporu, 40 bin civarı yatacağını kalanını ise dava açıp alacağımızı söylediler. Bunun haricinde ben yetkiyi verdikten hemen sonra kazanın olduğu yolun fotoğraflarını çekip şerit ihlali yapmadığımı ispat eden fotoğraflar çektim (yolun ortasında iz var ve şerit gibi gözüküyor ben kendi şeridimdeyim) %100 e çekeriz vs. dediler ve oyle olmadı. 40 bini alıp dedikleri gibi beklemeli miyim. Yaşım 25 avukat tanıdığım ya da danısabılecegım kımse yoktu. Dolandırılıyor muyum bunu bile bilmiyorum. Eğer bir yerde yanlış yapıyorsam bilgilendirir misiniz. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Sigorta sirketi rapor oranini fazla düsürmüs 20 den de 8 ze duşmezki hadi 15 felan deseler neyse. Fakat sen onlardan alacagini alip sonrasi icin sigorta tahkime gidip basvurabilirsin. Sorun olmaz yani.

Çok komplike iş ya. ya da ben çok bilgisizim bu konuda bilemiyorum 20 nerde 8 nerde gerçekten.

Dedigim gibi %20 rapora 40 bin tl cikmasi imkansiz. Yani sigorta sirkeninde %8 ze düsürmesinide pek anlam vermedim. Çok aşırı düşürmüs. Benim %19 rapora 160 bin tl cikti, faiz vs. 195 si buldu. Fakat sende yine insafli davranmislar, 40 bin tl teklif etmisler. Bende onuda yapmadilar saçma salak bahanelerle direk iptal ettiler. Sonrasi sigorta tahkime gitti. Eger anlastigin hasar danismanlik sirketi, işini iyi yapiyorsa her turlu o parayi alir. 200 alamasinda hadi 170 alsin ama alir. Bu isler dedigin gibi komplike isler, takipcilerin saglam olmasi gerek.

Anlaştığım hasar danışman şirketi işini yapıyor mu bilmiyorum. Çok emin konuşuyorlardı olmadı. Yine çok emin konuşuyorlar. Önceki gittiğim hastane bulunduğum şehrin dışında bir hastaneydi. Şimdi tekrar başka hastaneye gidecekmişiz iki hafta sonra. Ve yine farklı bir şehirde.
Vücudumdaki hasar cidden fazla bir de.
Sağ el bileği
Sol alt bacak
Sol diz kapağı
Sol üst bacak
Sol kalça
Sağ alt bacak 19 vidalı plak
19 vida sağ alt bacak harici kalan kısımda.
Biraz da yara izi vs.
Bunlara 19 20 rapor az değil mi. Bunların dediği hastaneye gitmesem kendim gitsem daha mı az alırım sizce?

Danışmanlık şirketi de nedir(kocakarı çıkıkcısımıdır)?
%15 verecekdiyseniz, süreci Avukatla takip etmeliydiniz. Ne imzaladınız bilemiyorum. Siz bir tazmin uzmanı avukata evraklarınızla beraber gidip görüş alın. Varsayın bir kulakburun uzmanına muayene oluyorsunuz!

@Tımur

Çok güzel tespit yapmışsınız (kocakarı çıkıkcısımıdır);)
Hasar danışmanlık şirketi;
Yinede vicdanlıymışlar, ilk baştan 200000 demişler, genelde 400- 500000 lerden taahhüt verirler,
@candogan
sabır çekin bol bol, daha çok koşturacaklar seni, yaptığınız sözleşmede cayma tazminatı yoksa yol yakınken dönün bence, azledin

Son düzenleme:
Üst Alt