Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tramvayda yaşadığımız kötü bir olay konusunda hukuki bir fikir verir misiniz?
Merhaba konu başlığı alamadığım için buraya yazıyorum tarafsızca yorum yaparsanız çok sevinirim çokta üzgünüm açıkcası 19 yaşındayım yürüme engelliyim şimdi konuya girmekteyim tramwaya binicektim 4 tane bebek arabası vardı bir tane öncelikli engelli olması gerekiyor ama bir tane bebek arabasında bir bebek yok açık bir şekilde bırakılmış ve bebek ve annesi arabadan bir haber uzakta koltuğa oturmuş ama ne katlamış ne bir şey yapmış annnemde üç dört kere uyardı
bebek arabası kimin katlayalım yer açalım sahibi hiç ses çıkarmazken annem bi o sinirle bebek arabasını çıkardı beni girdiricekti o sırada tramvay kapandı gitti arkasından bir tramvay geldi bindik sonra bir durak gittik kapılar açıldı kadın birden anneme küfür edip sen benim bebek arabamı nasıl indirirsin demezmi sonra anneme vurdu o sırada tekrar küfür etti anneme kapı kapandı ben içeride kaldım sonra dışarı çıktım tabi ben içeride kalınca anneme oh olsun vs demiş kışkırttı kadın anneme vurunca annemde kadına vurdu anneme darp oldu ama tam doktor raporunda belli olurmu bilmiuorum sizce ne olur sonuç davacı olduk çok teşekkür edrrim sizce bu durumda kim haklı
Bebek arabası dışarda kaldı tramvay kapıları kapandı siz sonraki tramvaya bindiniz sen tramvayda kalmışsın. Kadın sizi nerde buldu. Son satırlar tamamiyle çorba olmuş hiçbirşey anlamadım.
biz tramvayı kaçırınca diğerini bindik ya mesela sırayla alanönü ,, atatürk lisesi vs diye geçiyor ya o bir durak sonra inmiş. Her durakta duruyor tramvay oda bir durak sonra inmiş yani tramvay durduğunda da olan oldu zaten sonra kadın anneme direk küfür edip saldırınca annem de ona karşılık verirken tramvay dışına çıktı kapıdan bir adım öteye yani o sırada kapı kapandı Ben içerde kaldım sonra içerdekiler düğmeye bastı ben dışarı çıktım böyle oldu ama kadın diklendi falan öyle bi macera ya hayatım boyunca zaten hep ikinci üçüncü beşinci tramvayları bekliyorum biniyorum Şahsen ben orada tek olsam orada aracı çekip ben geçemem oraya yani tramvayda engelli yeri ve bebek arabası yeri camda zaten öncelikli yazıyor hani kadının kucağında bebek olsa arabanın başında dursa derim kadın haklı bebek durmuyor ama bırakmış gitmiş oturmuş uzağa Katla sana yer açılacak yani ama yok duyarsızlık olacak ya ne olursa olsun.
Önemli bişey değil gibi gözüküyor Uğraşmayın bence derim ..tranvayda oluyor öyle şeyler.Ama sonradan annene saldırması Büyük edepsizlik. İlla dava acacağız diyorsan Kamera kayıtları ve annenin darp raporu alması lazım.
@Bayan geçmiş olsun maalesef duyarsız odun , kaba , öküz diyeceğimiz kişiler çoğaldı . Koskoca çarşıda insanın üzerine dozer gibi yürüyen kadın milleti de çoğaldı .
Hukuki olarak öncelik engelli araclarında ve yer gaspı yapıldığı için mağdur olan sensin . Hakaret tartışma için dava açılırsa , sulh hukuk mahkemesinde dava görülür . Duruşma da mağdur olduğunuzu belirtirseniz karşı tarafa 2.500 TL tutarında para cezası verilir . Eğer avukat tutarsan karşı taraf avukatlık bedeli ve dosya masrafını öder . Avukatının savunma kabileyeti çok önemli .
İstanbul toplu ulaşımlarında özellikle metrobüslerde neredeyse günde 200 kere kavgalar yaşanıyor. Durmayın üzerinde. İstanbul da olsanız çıldırırsınız sanırım...
LG-M400 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bebek ve annesi ileride oturuyor demişsin yani bebek arabası boş şimdi anne ve bebek bir sonraki durakta inerken bebek arabasını açıp kapaması zor olur yani her ikiniz de haklısınız senin anlatım şeklinde çok güzel ifade etmişsin dava açsan Uzay kardeşimin dediği gibi avukat tutabilirsin dosya ve avukat masraflarını kaybeden öder ama inan çok uzun sürer ve dava açtığına pişman olursun ülkede adalet yargı sistemi tamamen zenginler için kurulmuş. sonuçta iki anne bebekleri için savaşmış kazanan yok kaybeden insanlık olmuş.
Çoktan bizim balkon öününde çocuklar top oynıyodu annemde kibarca seslendi aZ ötede oynayın çocuğunda annesi yanaştı senmisin diyen başladı tartuşmaya kadın kavga arıyo anlıcağınız bu iyice sinirlendi susmuyo çocuğun annesi bende içerde bakıyom dinliyom tam balkona çıkcam kadının eli anneme doğru nerdeyse tokat atcak çıktım bende tartışıyom gidin burdan dedim normal sesle kadın hala çene durmuyo gözüm döndü kafalarına saksıyı attım o tokatı atsaydı daha neler olurdu Allah bilir
Eskişehir de bu bebek arabaları sorun olmaya başladı . Arabadan ziyade o arabayı kullananlarda sorun var . Boş yolda insanların üzerine bebek arabası ile yürüyorlar . 2-3 gün önce adamın biri dayanamayıp sövdü , doğurduysan bana mı doğurdun diye
Genel olarak her yerde aynı kardeşim nasıl mı? şimdi hatun bebek arabası ile gidiyor ama kafa gözler vitrinlerde nerde ne var fiyatlara bakarken tak gelip senin üstüne çıkıyor. pazarda aynı tezgahtan eğilip domates alıyorum arkamdaki bayanlar beni tezgahın üzerine yıkacak o derece geçen kızdım temas etme bana diye anlamıyorlar. terlemiş leş gibi birde gelip terli vücudu ile bize dokunurlar iğrenç ya kordon boyu yürüyüş yap bayanların hiçbiri sana yol vermez hatta çekilme kenara omuz bile atarlar.
Maalesef kas güçsüzlüğüm mevcut ama annem çok güçlü bir kadın her konuda arkamda olduğu için gurur duyuyorum.İnsanlar çok yorucu engellilere ve bebek arabası ayrılan bölüme biniyorlar ve bizim oraya engelli biri olarak oraya geçmeye çalışmak bir araçla çok zor ne yazıkki bu duyarsızlık üzmüyor değil..Üstelik bineceğimizi görüpte önümüze geçmeleri sürekli 2. 3. tramvayı beklemekten yoruldum..Öncelikli yazısını yasayı görmezden geliyorlar çok garip..