Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tren kazası geçirdim. Bazı rahatsızlıklarım oluştu. Haklarım nelerdir?

Kaan077

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Merhaba!. Ben geçen sene tren kazası geçirdim. Bu süreçte bilmediğim şeyler olduğunu öğrendim. 9 Aydan beri fizik tedavi bölümüne gidiyorum. 2. Derecede yırtık ve ödem oluşmasından dolayı. 9 Aydan berinde ruh ve sinir hastalıklarına tedavi görüyorum. Anksiyete teşhisi ve birde başka bir hastalık tanısı kondu. Ben daha yeni öğreniyorum tazminat gibi olayları. Arayanlar oldu ama ben pek takmamıştım. Bazı avukatlar %20 rapor alırız adli tıptan diyor. Kafam karıştı. Alına bilir mi?alınırsa . Kaza yaşım 43 maaş 4500 . Lütfen bana bilgi verirseniz sevinirim. Adli tıp raporu alınırsa tazminat olayı gerçekleşir mi. Ve ne kadar alırım . Hepinize tşk

Avukat yüzde 20+KDV istiyor. Bu süreci avukat versem iyi olurum . Herşeyi kendi karşılayacakmış.

Banada tren carpti

Dava acmayin bosuna tren hakli dediler bizde açmadık tren yolunda tadilat vardi isaretler falan kaldirilmisti etrafida kazilmisti

Trafik kazası tazminat hesaplama

Arkadaşlar ben 1 yıl önce yht kazası geçirdim. Tedavilerim devam ediyor. Adli tıp raporum çıktı %19
Tedavim psikolojik travma ve anksiyete
Dizimden de 2. Derece menisküs hasarı
Kaza yaşım 43
Maaşım 4500 tl idi.
Bana yardım edermisiniz ne kadar kaba taslak tazminat çıkar.
Şimdiden tşk ederim

Üst Alt