Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trevicta depo iğne etkisi kaç ayda kandan çıkar?

-ARAGORN-

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
57
Trevicta 175 ten invega 6 mg a geçtim yan etkiler geçecek gibi trevictanın kanımdan çıkmasını bekliyorum yan etkileri geçsin diye soruma cevap verirseniz sevinirim kısaca ve tecrübenizle cevap verebilirsiniz

Nerde tedavi görüyorsun? Ben trevicta 350 kullanıyorum Etkisi 3 ay diye biliyorum

Yani biz oral bir ilacın yan etkisinin geçmesini beklerken bir 8 ay falan sonra falan geçiyordu ben çok ilaç bıraktım bazıları kalıcı olarak kaldı ki seninki 3 aylık bir etkisi var 6 ayda geçmesini beklemek olmaz çünkü antipsikotikler beyindeki kimyasallarını en az 3 ay en fazla 7 ayda değiştiriyor ve biz bunu bıraktığımızda doğal olarak hemen bu etki ve yan etkilerden kurtulmamız mümkün olmuyor. Birde etken maddesi aynı olduğu için de yan etkiler değişmiyor olabilir ama mg düşmeside bi tık daha az yan etki profili çizebilir.

Son düzenleme:
@Üzümlükekim, invega etki mekanizması şu;
Halüsinasyonlarınız, sanrılarınız ve dağınık düşünceleriniz ilk birkaç haftada düzelebilir, ancak ilacınızın tam faydasını görmeniz birkaç ay sürebilir
Bir kaç ay diyor 7 ay olacağını sanmam

bir hatırla trevicta bıraktığında kaç ay yan etki kaldı veya etki kısaca

Moderatör tarafında düzenlendi:
@-ARAGORN-, trevicta kullanmadım. Ben hapların yan etkilerinden bahsediyordum . Bide 7 aya kadar halüsinasyonları yeni iyileşenler var birkaç hastanın ve benim deneyimi bu .

Üst Alt