Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TSK personeliyken yaralanan dayımın vazife malullüğü olabilir mi?

brokoli 45

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
S.a arkadaşlar dayım 1992 senesinde çatışma giriyor pkk ile kaval kemiği kaynama ma teşhisi konuyor akabinde 9ay hava değişimi veriliyor bi miktar bugünün değeri 70 milyar gibi para veriliriyor tarafına
hava değişimi bitiyor tekrar askerliğini yaptırıyorlar sakat sakat
neyse yıllar geçiyor bunu emekliye ayirmiyirlor
bana evrakları raporları gosterdi bende SGK vazife malullüğü aylığını tarafima bağlanmasını istiyorum diye dilekçeyi yazdım haziran ayı gibi 4C sicil kaydı vermişler emeklilik işlemleri evrak takibi 4 kere evraklar kayıtlı oraya buraya gidiyor

dayım sizce emekli yaparlarmi yaparlarsa geriye dönük maaş hepsini faiziyle verilir mi
demek istemem gazi olarak hakkı verilir mi normal erin vazife malullüğü aylığı nekadardir teşekkür ederim iyi günler...

brokoli 45

zorunlu askerlik yaparken mi yaralanıyor, anlamadım? TSK personeli idiyse, zaten -yaralanmadan bağımsız olarak- hizmet süresinin sonunda emekli edilmiştir?

Bülent abi zorunlu askerken olay oluyor çatışmaya giriyor kemik kaynamama sıkıntısı diye raporları mevcut operasyon sonuc raporlarinada konu işliyor hatta 2 arkadaşı CENNET mekanı olsun şehit oluyor aradan geçen yıllar sonra evraklarını gösterdi bende vazife malullüğü dilekçesini yazdım gerekli evraklarla beraber SGK gönderdim 3 ay oldu iki defa bilgilendirme gönderdi SGK araştırılıyor bu olay gerçekten olup olmadığını diye hatta emekli sandığı sicili vermişler 4c emeklilik işlemleri evrak takibi de 6 tane tahsis nolu evraklar gözüküyor dayım sizce emekli olur geriye dönük maaşları ni alabilirmi eğer öyle bisey olursa meblağ çok yüksek olacak bunu SGK odermi abi...

brokoli 45

Bu kadar uzun zaman önce olan bir olay için bugün bir hak verilmez derim, ama madem işleyen bir süreç var, bekleyip görelim bakalım. İnşallah olumlu sonuçlanır...

İnşallah abi olumlu yada olumsuz sonucu paylaşacağım inşaallah burda...

Arkadaşlar konu ile ilgili 2016 temmuzda yaptığımız başvuru neticesinde SGK gerekli incelemeleri yaptı ve dayımı hastaneye sevk etti askerliğe elverişli değildir raporu istedi şuan kurul aşamasındayız inşallah olumlu sonuçlanır saygı ve sevgiyle..

Hukukî süreci başlatayımmı

Öncelikle herkese geçmiş olsun arkadaşlar

SSK kaydım 10/06/2004 bağkur üzerinden başladı toplam gün 314
Müteakiben 20/11/2007 jandarma uzman çavuş olarak göreve başladım 6 yıl görevde bulundum

Bu dönemlerde psikiyatri polikliniği de tedaviler gördüm ve yönetmeliğe göre 1 yıl içersinde 90 gün rapor aldığından dolayı2014 temmuzda ilişigim kesildi istirahatlerin içinde psikiyatri dende raporlar mevcuttu şuanda tedavilere devam ediyorum uzun yıllardır. doktorumun bana dediği istersen seni kurula çıkartalım emekli olabilirsiniz dedi

4A olarak çalışmaktayım benim merak ettiğim konu bu hastalık bende o dönemlerde girilen çatışmalar askeri ortamdan kaynaklı sonuçta ben silahlı kuvvetlere girerken sağlam raporu ile girdim mevcut şuan ki halim hastalığım ordan gelme mahkeme ye müracaat ettiğimde emeklilik emekli sandığı üzerinden adi malûl olarak mahkeme kabul edermi toplam SSK günüm 4A 4B 4C 2950 gün

Üst Alt