Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TT Arena'dan engelli bileti almak için formu ne kadar sürede doldurmak gerekiyor?

Konular
13
Reaksiyonlar
0
TT ARENA engelli biletini almaya hak kazanmak için gs.org'taki haberin formunu kaç dakika içinde doldurmamız gerekli geçen hafta doldurdum listede adım çıkmadı arkadaşlar yardım bekliyorum

merhaba arkadaşım.
formu maçta 5/6 gün önce takip edeceksin.sayfayı takip ziyaretci sayısı 500/600 olmuşsa şansınız olacağını hiç zannetmiyorum.birde tavsiye sana aynı pcden 2/3 arkadaş giri yaparsa onlarında ismi çıkmayabilir haberiniz olsun.
ben antep ve antalya maçınada bilet buldum gittim valla.takip edeceksin.10 dk dan sonra unut derim.

Tt arenada üçkağıtçılık

Gs.orgta engelli formunu çıktığı gibi doldurdum genede listede her hafta adı çıkan adamların adı real maçı için yayınlandı şerefsiz ückağıtçı insanlar...

doldurduğumda 300 takipçi vardı hep aynı adamların isminin yazılması tesadüfmü sence????

gs engelli bileti

5 haftadır forum öıkar çıkmaz 20 dk. içinde dolduruyom çıkmıyor. 240 kişi yarım saatte nasıl doldurur bilmem...

Bildiğim kadarıyla Arena'da ki maçlar için bizzat gidip bileti ayırtmanız gerekiyor, artan bilet olur diye internet sitesinde form açıyorlar halbu ki hiç artmıyor. 5 hafta değil 5 ayda uğraşsanız Arena için engelli biletini internet üzerinden ayırtamazsınız çünkü yoğun talep var. Genede yanıltmış olmıyım sizi, Şişli'de oturan bir arkadaşım direk gidip ayırtıyordu ordan biliyorum.

Üst Alt