Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TT Mobil'de engelli indiriminden nasıl yararlanabilirim?

Furkanbey

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
2
Merhaba

Türk Telekom web sitesinde %25 engelli indirimi için istenen evraklarda %40 iş gücü kaybını belirtir sağlık kurulu raporu yazıyor. Benim %50 sağlık kurulu engelli raporum var. Bu yeterli değil mi?

Mobilde indirimden yararlananlar, bilgisi olanlar cevaplandırırsa memnun olurum.

5 gün oldu başvurdum türk Telekomun indirim için hala dönüş olmadı nasıl anlarım indirimim olduğunu

Merhaba

Bende başvurmak istiyorum. Siz başvurduğunuz için size danışmak istedim. Engelli raporum var ancak istenen evraklarda iş gücü kaybı belirti raporu isteniyor. Ayrıca iş gücü kaybı raporu çıkarmamız mı gerekiyor?

@Furkanbey, İş gücü kaybı yazdığına bakmayın. Siz engelli raporunuz ile birlikte Türk Telekom bayisine gidin yardımcı olurlar.

Öyle bir şey isteyemez .

Engeli raporun hatta Engelli Kimlik kartınla İNDİRİM YAPMAK ZORUNDA.

BTK'ya ŞİKAYET ET .

Onlar uğraşsın.

Akp Hükümeti engellilere verilen haklara göz koydu bir an önce işinizi tamamlayın bunu bile iptal edebilirler

Ben bayiye gittim.benimki tamam indirimim kabul oldu faturasız paketim ayda 140 TL+yüzde 25 haklarım tarifeme ekleniyor.

Cevabınız için teşekkür ederim. Son bir soru sormak istiyorum. Talep ve açık rıza belgesini isteniyor, bunu nereden indirebilirim. Onu da halledersem e-mail yolu ile göndereceğim.

Üst Alt