Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TÜBİTAK'a müracaat eden veya çalışan ya da mülakata giden var mı?

tato78

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

Tubitak engelli elektrik teknikeri ilanına başvuracak olan var mı? Benim puanım 85 sıralamam 470

TÜBİTAK'ta çalışan ya da mülakata giden var mı?

merhaba tübitakta engelli teknisyen kadrosu iş kur ilanına başvurdum 7 kişi kuraya girecekmişiz ardından mülakat olacakmış tübitakta çalışan yada mülakatına giren var mı süreç nasıl işliyor?

Tübitakta çalışan yada mülakata giden var mı?

Tübitakta tekniker olarak nihai listede ismim çıktı engelli kadrosu için daha önce kuraya mülakata vs gideniniz var mı kuraya gidilmeli mi yoksa kura çekildikten sonra iletişime geçiliyor mu?

Arkadaşlar mülakat işini ne yaptınız bende basvurdum mülakata çagırdılar ne yapıyolar ne soruyolar nasıl giyinmek lazım yardımcı olabilirmisiniz

Ben daha önce girdim. Engelin psikiyatrikse direk eliyorlar

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hayırlı olsun bu arada hangi ilan için çağırıldınız.ben geçen sene girdim elektronik teknikerliği için mülakata genel olarak yaşantından ailenden çalıştığın işlerden bahsediyosun mülakattan çok sohbet havasında geçiyor ama kalabalık bir heyet oluyor karşında birde gebzede ki tübitak için mi?

bide bu ilanlara tübitak yaş sınırı koyuyor normalde engellilere yaş sınırı koyulmaması lazım ben başvuramadım bu yüzden bildiğim kadarıyla genelge var yaş sınırı koyulmaması için.

selworine

2018 elektronik teknikeri

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yanlış bilgi..geçen sene girdiğim mülakatta elendiğim aday 37 yaşında idi ben ise 24 yaşındayım

selworine

Geçen bir ilan vardı kapandı yanlış değil hatta başvuru yapamadığım için cimere şikayet ettim.

Üst Alt