Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türk Telekom Mobil faturalı hatlarda %25 engelli indirimi!?

nostaljik

Üye
Konular
71
Reaksiyonlar
1
Türk Telekom'da mobil faturasız hattımı faturalıya taşıdım. Faturasızda %25 engellilik indirimi alıyordum, şimdi geçiş yaptığım faturalı hattımda da bu %25'lik engellilik indirimi kullanabilecek miyim?

Türktelekom mobil uygulamasında görürsün. Tarife tedaylarda yazar.

Ben Türkcell den Türk Telekom'a taşıdım. Faturalı hattımda %25 indirim yaptırdım. Hat aktif olunca bir bayiye gidip kimlik ve raporunuzla ya da engelli kimlik kartınızla talepte bulunuyorsunuz 2 gün de indirim aktif oluyor...

Türk telekom mobil

Bu tarifeden kullanan Arkadaş varmı.

Tarifem Erişilebilir cep 500 dk. 2 GB.1000. sms 32 tl ödüyordum.

Zammıgeldi 46 tl güncel 01/23 / 2023 kesilecek faturamda görünüyor.

[FONT=sans-serif]Türk telekom mobil[/FONT]

[FONT=sans-serif]Bu tarifeden kullanan Arkadaş varmı.[/FONT]

[FONT=sans-serif]Tarifem Erişilebilir cep 500 dk. 2 GB.1000. sms 32 tl ödüyordum.[/FONT]

[FONT=sans-serif]Zammıgeldi 46 tl güncel 01/23 / 2023 kesilecek faturamda görünüyor.
Güncel faturam 51.80 tl görünüyor.

[/FONT]
inzibat[FONT=sans-serif] . Arkadaş siz hangi tarifenin % 25 indirimini alıyorsunuz yazarmısınız .[/FONT][FONT=sans-serif]

[/FONT]

Ben tarife kontratının süresi dolduğunda yenilemek için turkcell bayisine gidip engelli kartı ve kimlik kartıyla beraber başvurup istediğim tarifeyi seçip onda anında %25 indirim aldım. Aldığım indirimide uygulama üzerinden görebiliyorum.

Sadece türktelekom değil mobil şirketlerin tümünde %25 indirim hakkınız var size düşen beğendiğiniz firmadan bir tarife seçip o firmaya engelli olduğunuza dair belge sunmak
Benim 2 hattım var biri türkcell diğeri türktelekom ikisinden de ayrı ayrı %25 indirim alabiliyorum

Üst Alt