Turkcell'in Destekcell abonelerine özel Destek Servis Paketleri bulunmaktadır. DestekServis 1 paket kapsamında Her ay ücretsiz FaturaCell (100 Kısa Mesaj sınırı ile) bulunmaktadır.
http://www.turkcell.com.tr/index/0,1028,84500,00.html
Son 2 faturamı incelediğimde bir yanlışlık olduğunu fark ettim ve Turkcell ile iletişime geçtim. Aşağıda aramızdaki elmek yazışmalarını kopyalıyorum.
2 gün sonra cep telefonumdan arandım. Kısacası; beni ikna edemeyeceklerini anlayınca daha detaylı araştırıp size geri dönüş yapacağız dediler. Elmekimden 5 gün sora tekrar arandım. (Biraz önce) Sistem hatası olduğu ve tutarların geri iade edileceği ve bundan sonra ücret alınmayacağı belirtildi.
Destekcell Servis 1 i kullanan arkadaşlar, son 2-3 fatura detaylarınızı incelermisiniz. Güncel mesajlarından ücret alındı ise Turkcell AŞ. ye başvurmanızı öneririm. Küçük bir meblağ için değmez demeyelim. Yaklaşık 5 YTL desek. 100.000 destekcell abonesi olduğunu varsayarsak çok yüksek bir meblağ oluşmuş olacak.
Saygılarımla,
http://www.turkcell.com.tr/index/0,1028,84500,00.html
Son 2 faturamı incelediğimde bir yanlışlık olduğunu fark ettim ve Turkcell ile iletişime geçtim. Aşağıda aramızdaki elmek yazışmalarını kopyalıyorum.
[size=4]Mesaj :
Destekcell abonelerine özel destekservis paketini kullanmaktayım.Bu paket içeriğindeki ücretsiz 100 adet faturacell kapsamında guncel fatura bilgisi daha önceleri ücretsiz iken yaklaşık 2 aydır Güncel mesajı ücretli olmuştur. bu konu hakkında bilgi ve görüşlerinizi rica ederim.
Muhammed Korkmaz[/size]
[size=4]Sayın Korkmaz,
Destekcell Servis Paketlerinden destek Servis 1 kapsamında;
Ücretsiz 10 adet KimAramışCELL kullanımı /ay,
Her ay ücretsiz 10 Adet Kısa Mesaj /ay, ücretsiz 1MB GprsCELL /ay
Her ay ücretsiz FATURACELL (100 SMS sınırı ile) /ay veriliyor.
Saygilarimizla,
Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S. [/size]
[size=4]Merhaba,
Cevabınızın beni yeteri kadar tatmin etmediğini belirteyim. Çünkü; soruma cevap alamadım. Servis 1 kapsam bilgisini biliyorum, bilmesemde web sayfanızdan öğrenebilirim. Sorumu biraz daha açıklayıcı anlatmaya çalışayım.
Her ay ücretsiz FATURACELL (100 SMS sınırı ile) /ay veriliyor.
Bu kapsamda; daha önceden, Fatura yazıp 2222 ye mesaj olarak yolladığımda, ücretsiz fatura bilgime ulaşmakla beraber, Guncel yazıp 2222 ye mesaj yolladığımda ücretsiz olarak güncel bilgime de ulaşabilmekteydim. (100 SMS sınırı ile)
Yaklaşık 2 ay gibi bir zaman diliminde ise; fatura dökümlerimi incelediğimde Guncel mesajlarımın ücretlendirildiğini gördüm. 2 ay öncesine kadar her hangi bir ücretlendirilme yapılmıyordu. (Fatura dükümlerimi inceleyebilirsiniz)
Bu ücretlendirilmenin, hiç bir yazılı açıklama yapılmadan, neden yapıldığını öğrenmek istemekteyim.
Yok eğer bundan sonra ücretlendirilme yapılacak ise; 100 SMS in bdeva olma sebebinin mantıklı bir açıklamasını rica ediyorum.
Öneri anlamında; Bir kişi fatura bilgisini, bir ayda kaç kez öğrenmek ister? Açıkcası 1 SMS in yeterli olduğu kanısındayım.
Saygılarımla,
Muhammed Korkmaz[/size]
2 gün sonra cep telefonumdan arandım. Kısacası; beni ikna edemeyeceklerini anlayınca daha detaylı araştırıp size geri dönüş yapacağız dediler. Elmekimden 5 gün sora tekrar arandım. (Biraz önce) Sistem hatası olduğu ve tutarların geri iade edileceği ve bundan sonra ücret alınmayacağı belirtildi.
Destekcell Servis 1 i kullanan arkadaşlar, son 2-3 fatura detaylarınızı incelermisiniz. Güncel mesajlarından ücret alındı ise Turkcell AŞ. ye başvurmanızı öneririm. Küçük bir meblağ için değmez demeyelim. Yaklaşık 5 YTL desek. 100.000 destekcell abonesi olduğunu varsayarsak çok yüksek bir meblağ oluşmuş olacak.
Saygılarımla,