Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye'de en iyi iş bulma yöntemi nedir. Bu konuda siz hangi yolu deniyorsunuz?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
636
Reaksiyonlar
369
Bir işim var. 😁😁😁😁

Türkiye de en iyi iş bulma yöntemi nedir. Bu konuda siz hangi yolu deniyorsunuz?

Türkiye'de en iyi iş bulma yöntemi sağlam bir referans bulmaktır. :)

ayDÜNYAvazo

Torpil, tanıdık, akraba, siyaset ve Ankara da dayın olursa en güzel işleri bulursun.

Kariyer siteleri düzgün hazırlanması belli başlı iş tecrübesi olması yeterli. Üni bilgisini girmek için güncellediğimde iş arama butonu pasif olduğu halde sigorta firmasından iş için aradılar. İş arayışım yok dedim. Kapattık teli. :)

Bizim iş yerinin mescidinde tanıştığım Suriyeli Elektronik mühendisi bir amca vardı. İş yaptıkça para aldığı bir işi vardı ama geçinemez olmuştu. Benden kendisine iş bulmamı istedi. Şöyle bir yol izledim, önce yapabildiği işleri öğrendim. Elektronik kart tamirinde ustaydı. Sonra civardaki elektronik kart tamiri yapan firmaları tespit ettim. Yaklaşık on firma buldum. Bunların iletişim bilgilerini, adreslerini bir tabloya işledim. Sonra bir mail hazırladım. Mailde amcanın yetkinliklerini, yaptığı işlerin fotoğrafları falan vardı. Bu maili on firmaya gönderdik. Maaş talebimizi de yazdık. Bir tanesi dönüş yaptı, abi de işe başladı. Çok şükür işinden memnun.

Üst Alt