Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uçağa Akülü Tekerlekli Sandalye ile binmek..?

polat0537

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben bir proje gezisi nedeni ile görevli şekilde Yurtdışına Avusturya'ya gitcem.şimdi merak ettiğim husus uçağa akülü arabamı alabilirmiyim çünkü normal sürme araç benim için eziyet oluyor.akülü aracımla kimseye muhtaç kalmadan hareket etmek istiyorum. bu hususda bilgisi olan paylaşabilirmi

Benim de her zaman merak ettiğim bir konu ama kimse deneyimini paylaşmamış...

bence bu konuyu herhangi bir uçak firmasının genel müdürlüğüne telefonla sormalısınız?çünkü her uçak firmasının ağırlık sınırlaması yüzünden farklı uygulamaları oluyor....

başlıkta bir yanlışlık olmuş sanırım. uçağa akülüyle binmek demişsiniz. içerikte kargo olarak kasdettiğiniz anlaşılıyor. normal t.sandalyeyi aldıklarına göre akülüyü neden almasınlar. o sizin bi parçanız tabiri caizse. ama güvenlik dolayısıyla akülünün kontrolden geçmesi gerekebilir. uçacağınız hava yolu şirketine danışın.

arkadaşlar ben deneyimli biri olarak anlatayım ilk önce doktorunuzdan bir yazı alacaksınız benimki fizik tedavi uzmanı hastanın tekerlekli sandalye ile uçakla seyahat yapması uygundur yazısı verdi kaşesini vurdu hepsi bukadar

AKÜLÜ SANDALYE İLE UÇAĞA BİNİLİR
Bunun için hava meydanını erken gitmeniz gerekiyor. Bilet alırken belirtirseniz teknik ekip hazırlıklı olduğundan zaman kaybınız olmaz. Uçağa sizi bırakıp akülerini sökerler ve tek tek ambalajlar. İnişte de aynı işlemi tersine uygulanır. Tabi ki biraz zaman kaybı olur. Yoksa doktordan rapor filan almanıza gerek yoktur. Şayet onlardan sandalye isterseniz(manueldir) ücretlidir. Doktor raporunuz olursa ücret ödemezsiniz. Selamlar

arkadaşlar THY'ye sordum 30kg. fazla için kargo ücreti ödersiniz dediler.Her kilo ya 5€ ücreti varmış.

Üst Alt