Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uçak bileti indirimli olduğu için engelli indirimi yapamayız dediler!?

Ergunanıl

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
merhaba bir konuda yardımlarınızı rica edeceğim. geçenlerde acil izmire gitmem gerekti 90 tl uçak bileti aldım. indirimli biletmiş diye bana engelli indirimiden yararlanamazsınız dediler. aynı şekilde dönüşte otobüsle döndük. onlarda aynısını dedi. zaten kış tarifesine geçtim.

biletler indirimli dediler bu yüzden engelli indirimi uygulanmaz dediler. söyledikleri doğrumudur? mesela şimdi yine uçak bileti almak istiyorum 70 tl fiyatı var daha doğrusu toplamı 70 tl

Yolcu Tipi Fiyat Vergi/Harç Hizmet Bedeli Toplam
1 Yetişkin 18,99 TL 46,00 TL 6,00 TL 70,99 TL

Benim bildiğim kadarıyla da indirimli biletlere engelli indirimi yapılmıyor bende daha önceden bir çok firmaya arayıp sormuştum hepsi aynı şeyi söylemişti

Uçak firmaları özellikle pegasus indirimden faydalatmamak için 10 takta atıyor ve malesef ki kampanya biletlerinde indirim yapmıyor. Kampanyalı bilet olmasından mütevellit

Önerim, internetten biletinizi indirimli olarak alın. Ve biletinizi biniş yapacağınız firmanın gişesine, engelli kimlik kartınızla birlikte gösterin. İndirim kadar size indirim ücretini iade edeceklerdir. İndirim yapamayız deme imkanları yok. Mecbur yapacaklar.

aslında şikayet etsek fazlasını alamazlar indirimli fiyatı neticede herkese sunuyorlar bizim ayrıca indirim almamız gerekli

Üst Alt