Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ücretsiz (senelik) izin kullanmaktan dolayı tayin istemeye zorlanır mıyız?

Descartes

Aktif Üye
Konular
100
Reaksiyonlar
371
Yani ben şimdi kütüphanede memurum. İşime zamanında gelir giderim . :eek: Okuldaki çocuklarla iletişimim de iyidir. Özellikle Kitap okumayan öğrencileri, ilgi alanlarına göre eserlere (roman,şiir,biyografi vs..) yönlendiriyorum. Neyse sadede geleyim;

Yaklaşık 3 aydır psikozumda akut alevlenme oluyor. Her şey anlamsız geliyor. Bana yaklaşan herkesi zarar verecek gibi algılıyorum . :mad:Aşırı sinirlilik var. Bunu çevremdekilere yansıtmadan sakin davranabilmek istiyorum :) Böyle olunca sinirden dişlerimi sıkıyorum Artık tahammül seviyem azalmaya başladı. Öğretmenler odasında kahvaltıya davet ediyorlar ama kasıtlı şekilde gitmiyorum. :cool: ( Beni bu kadar seviyordunuz madem kütüphaneye şutlamanızın sebebi neydi ) Falan filan artık yeter yani :) Canın çektiyse durma cosss b. döner...

:eek:SORU: Bu koşullarda "ücretsizlik senelik izin" kullanırsam bunun süresi bitince çalıştığım okula dönünce BAŞKA YERE TAYİN İSTE falan gibi zorunlu emrivaki iletişimlere maruz kalabilir miyim ? Suicid yapacak kadar doldum artık. Ben senelik izne çıktığımda yerime """KADROLU""" başka bir memuru atayabilirler mi ? Norm kadromun olduğu okul...

:O Hayat arkadaşım benden bu kadar.

Ücretsiz izni ne kadar süreyle kullandığımız önemli
Mesela 1 yıl aldıysak böyle bir uygulama yapılabiliyor. Öğretmenlikte il emrine alınıyoruz, süre sonunda farklı bir yere verilebiliyoruz. 1 yıldan kısaysa görev yeri değişikliği yapmıyorlar.

Üst Alt