Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Udemy bilişsel davranış terapisi kursu

dustypages

Üye
Konular
30
Reaksiyonlar
100
ankara üniversitesini kazandığımda ve online derslere girdiğimde udemy deki içerikten bir farkı olmadığını anladığımda şok olmuştum.gerçektende ankara üniversitesi gibi bir yerin udemy formatında udemy içeriklerine bu kadar yakın kalitede ders üreteceğine inanmamıştım.ondan sonra udemy deki kurslara ağırlık verdim.bu kurslardan biri de bu kurs.ben bu kursa yakın bir cbt kursu görüyorum.bu kurs bilişsel davranış terapisi konusunda yararlı bilgiler veriyor.tavsiye ederim.
udemy bilişsel davranış terapisi kursu

@dustypages,

ya gerçekten tebrik ederim başkalarını düşünmeniz ve böyle önemli bir kursu bizle buluşturduğunuz için teşekkür ederim.

bilişsel davranış terapisinin çok bilinen bir terapi olduğunu biliyorum fakat bu terapidan haberdar olmayan çok insanda cabası.ayrıca bu bilişsel davranış terapisi konusunda pekçok kitap okudum ve yabancı forumlarda başka kullananların yorumlarını aldım.bilimsel altyapısı olan çok etkili bir terapi.binge eating den anksiyete ye kadar pek çok soruna ilaçsız bilimsel bir yaklaşım sunuyor.dediğim gibi bilenler bilmeyenlerden az olduğu için paylaşma ihtiyacı duydum.ha siz biliyorsanız veya çok popüler birşeyse ne ala.ayrıca sarkasm yapılacak bunca şey dururken bu kadar faydalı bir terapiyle ilgili topiği seçmenizde düşündürücü

Son düzenleme:
Teşekkürler. Sayenizde sayfayı kaydettim. Dışarıda kim bilir ne kadar ücret alıyorlar bu terapi için...

@dustypages,
bu yorumu bana mı yaptınız ben olumlu bir yorum yapmıştım oysa niye böyle algıladınız anlamadım yine de teşekkürler.

@dustypages,

yok sorun değil asıl ben bir yanlış imada bulunduysam ben özür dilerim ben de psikoz hastasıyım allah hepimizin yardımcısı olsun.

Üst Alt