Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Ulaşım] Tempo Turizm indirimi uyguşamadı!

xmen

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Otobüs firmalarında ulaşımda % 50 indirim.arkadaşlar bu uygulama yeni yılla birlikte sanırım faaliyete geçti. bayram sonra memleketim den dönerken tempo turızm den bilet aldım. ama böyle bir uygulamadan haberdar olmadıklarını söylediler. kendilerine yazı gelmedigini ve indirim yapamayacaklarını normal tarıfeden bılet kesebıleceklerını söylediler. unu söyleyen yozgat sorgun terminaldeki görevlilerdir. haberdar olmamamaları mümkün mü.yoksa bayram kalabalıgında bılet nasıl olsa bulamaz mantıgımı yoksa cıkan yasayı görmezden gelmeki ne bu arkadaşlar ben bir anlam veremedim. bu köhne zihniyeti kınıyorum.

BEN ANLADIĞIM KADARI İLE ULAŞTIRMA BAKANLIĞI OTOBÜS FİRMALARIN BAGLI OLDUGU ODA VE DERNEKLERE GENELGEGİN GÖNDERİLMEDİĞİ İZLENİMİ ORTAYA CIKARDIM .GÖNDERİLSE BİLE BAZI OTOBÜS FİRMALARIN BU KONUDA DUYARSIZ KALACAGINI YANI VURDUM DUYMAZDAN GELECEGİNİ VE YAPTIRIM GÜCÜNÜN GÖSTERMELİKDEN BAŞKA ÖTEYE GİTMEDİĞİ BİR GERCEKTİR.BURADA OTOBÜS ODAYA VEYA DERNEKLERİNE KAYITLI YETKİLİLERE GÖREV DÜŞMEKDEDİR ÖZELLİK OTOBÜS ODALARINA KAYITLI FİRMALAR ODANIN İSDEDİĞİNİ YASA GEREGİ YAPMAK ZORUNDADIR .İNŞALLAH UYGULANIR OLMASINDAN YANAYIM.

ABALI

Buyasayı devlet çıkarttıgına göre kendileri istedikleri kadar kabul etmesinler ergeç uygulamaya girecektir arkadaşlar haklarımızı savunmalıyız.saygılar

Metro Firmasına gittim kimlik kartımı gösterdim. Anında indirim: Ankara- İstanbul: 18 YTL... Herşey buraya kadar güzel.
Size anlatmak istediğim bu değil. Normalde Ankara İstanbul yolculuğu 36 YTL değil 32 YTL ( Kaynak:Ankara Şehirler Arası Fiyat Çizelgesinden)...

%50 her firmaya göre farklı fiyat vereceğinden şimdiden uyarayım...

Üst Alt