Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyanınca sanki kalbim nabzım gözlerimde elimde bacaklarımda atıyor!?

Konular
152
Reaksiyonlar
1
S.aleyküm arkadaşlar,
Yaklaşık bir senedir rahatsılığımın ne olduğunu bulmaya çalışıyorum ama bulamıyorum?

Uykudan uyanınca sanki kalbim nabzım gözlerimde elimde bacaklarımda atıyor? o titremeyi hissediyorum ve bu 20 25 dk sürüyor..
Anlamsız bir korku, terleme,üşüme de eşlik ediyor ve kendime gelene kadar çok çabalıyorum..

Defalarca dr a gittim, anksiyete dendi ilaç yazıp gönderdiler ama hiç faydası olmadı.

Not: Annemi kaybettikten sonra oldu bu rahatsızlık.
Bana bu konu da yardımcı olabilirmisiniz?

ALLAH a emanet,

fringe anlamsız bir korku, geçeceğini biliyorum ama kendime gelmekte zorlanıyorum.
Peki ne yapmam gerekiyor, bu durumdan çıkmak için?

Uzman değilim ama bizim ailede bolca görüldüğünden panik atak gibi sanki... hatta kuzenim yaşadığında acillik oluyor, bir serum (sanırım sakinleştirici) veriliyor, sonrasında hiçbirşeyi yok.
Başınız sağolsun.

selda* ALLAH razı olsun.
Ne yapmamiz gerekiyor acaba ya? Siz ne gibi yollara basvuruyorsunuz? Yeğeninize de ALLAH şifa versin.
Genel de panik atak bir travma yaşadıktan sonra mı belirginleşiyor acaba?

Bizimkileri Korkular ve stres tetikliyor, mesela uçak seyahati, bir ölümün yaşanması, bir tartışma gibi. Hap kullanıyorlar sakinleşmek için. Ancak adını paylaşmam doğru olmaz, sizinki de zamanla geçecektir. (Anne- baba kaybı bence travmatik bir olay kabullenmesi zor bir süreç)

selda Anladım, geçmiş olsun sizede.
İlaç kullandım. Ilaç paylaşmak doğru değil evet.
1 sene oldu yaa 1 senedir uyanmak bir çile.
İnşaALLAH geçecek buda. Sabır..
fringe Bence de bu kardeşim ama 1 sene uzun bir süre geçmesi gerekmiyormuydu yaa?

Merhaba sabah o anınızda şeker ve tansiyon değerleriniz nasıl acaba..Bir de kullandığınız ilaçlar varsa yan etkilerine de bakmalı..Geçmiş olsun

parzanda ilaçlarım 10 senedir ayrı.
Bir tanesi karaciğer değerlerimi bozmaya başladı.
Şekerim yok biliyorum..
Tansiyonum da sorun yok diye biliyorum..

Kalbiniz ile ilgili doktora gidip Ajmaline testi talep edin. Brugada testi sonucu isteyin.
Brugada genelde uykuda tepki veren kalp hastalığıdır çok nadir görünür.
Bende var bu sendrom uykuda kalp sorunları yaşıyorsun ve uyanınca bir mühlet devam ediyor.

Sardonyx35 kalbime baktırdım, dediğiniz testleri yaptımı bilmiyorum.
Ama cihazla dinledi kalbimi 24 saat.
Gece 3 te ve gündüz 4 5 gibi duraksama yaptiğını kisa süreli olduğunu ve bir üst saglık kuruluşuna sevk verdi.
Oraya gittim yine dinlediler yine aynı dr un söylediği pil için erken daha dedi.
Stressiz bir hayat kurmalısın dedi bana.
Ama bu mümkün deil?

Panik atak artı kaygı bozukluğu uyku apnesi annemde öleydi

Uykı apnesini araştır birgün labatatuvarda yatuyın

bir de guatr değerlerinizi ölçtürsenize kan tahlili verip o da titreme ve çarpıntı yapıyor

Geçmiş olsun kaderimsee çekerim ve başın sağolsun travmatik stres sonucu kalbini yormuş olabilir 😔

S.aleyküm arkadaşlar,
Yaklaşık bir senedir rahatsılığımın ne olduğunu bulmaya çalışıyorum ama bulamıyorum?

Uykudan uyanınca sanki kalbim nabzım gözlerimde elimde bacaklarımda atıyor? o titremeyi hissediyorum ve bu 20 25 dk sürüyor..
Anlamsız bir korku, terleme,üşüme de eşlik ediyor ve kendime gelene kadar çok çabalıyorum..

Defalarca dr a gittim, anksiyete dendi ilaç yazıp gönderdiler ama hiç faydası olmadı.

Not: Annemi kaybettikten sonra oldu bu rahatsızlık.
Bana bu konu da yardımcı olabilirmisiniz?

ALLAH a emanet,

kaderimsee çekerim... Neden kaynaklanıyor yorum
yapamıyorum ama ....Çok geçmiş olsun 🙏
Rabbim şifa versin inşallah 🙏

Şuan bende çok değişken duygu durumu yaşıyorum.
Büyük ihtimalle travmadan kaynaklanıyor olabilir.Sanirim sende aynı durumdasın.

kaderimsee çekerim.. Başınız sağolsun sevdiğimiz insanlardan birini kaybetmenin ne kadar acı olduğunu ben cok ıyı bilirim ama gűclu olmalıyız dua etmeliyiz elimizden başka bir şey gelmiyor. Lütfen akşam yatmadan önce kilacaginiz 2 rekat șükur namazı size maneviyat olarak huzur olarak rahatlatacaktir kendinizi bu kadar üzmenin ne size ne sevdiklerinize hiç bir faydası olmaz ama bu günlerde gecer sabır sabır sabır...

sevimm92 Evet, çok zor yaa gerçekten. O an insan bitiyor zaten.. Geçeceğini biliyorum mesela şuan çok iyim hamdolsun. Akşamdan okuyorum, şükrediyorum,hamdediyorum. Sanırım bunları yaşamam gerekiyor. KendimdEn başka kimsem yok, ne çekiyorsam kendim çekiyorum..
Geçeceğini biliyorum. Sizinde sanırım kaybettiğiniz var:( Rabbim, sabrımızı çok versin, geçmişlerimize de rahmet eylesin inşaALLAH.

kaderimsee çekerim.. Evet dünyadaki en değerli varlığımmdan birini kaybettim o zaman ne kadar yaş olarak ufak olsamda zamanla daha iyi anladım nasıl bir acı olduğunu ama elimden bir şey gelmiyor Allah im verdi Allah im aldı ne yapabilirim isyan etmek hangi kula yakışır yakışmaz hepimiz ahirete gideceğiz tek duam var mekanın cennet olması 😔

sevimm92 Ölüm, yüzü soğuk olsada bir haktır. Elbet bizde göç edeceğiz ahirete. ALLAH Ölümün bile hayırlısını nasip etsin. Yaş büyüdükçe sorumluluklar, dertler, acılar da büyüyor. Tarif edilemez bir kaybediş.. Rabbim,rahmet eylesin. Çokca dua edeceğiz, sabredeceğiz.
Sapmadan,şaşırmadan devam edeceğiz hayata.

kaderimsee çekerim..

benim dediğim farklı bir şey, aynı işlemleri banada yaptılar birşey bulamadılar. Gata da çıktı çözüm. Brugada sendromunu bir araştır derim sana. bence sorunun o

Amin sanada tşkrler

Bizimki ilaç içiyo yıllardır bide maskeyle yatıyo apne için

Üst Alt