Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 23 Ocak 2010 İstanbul Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konular
46
Reaksiyonlar
0
Bir buluşmanın yeri ve zamanı kesin olarak belli olmadan başlık açmayın

Organizasyonun Tanımı: Tanışma ve muhabbet
Organizasyonu düzenleyen kişi: eyup1987 & buyucu
Organizasyonun gerçekleşeceği yer: Bayrampaşa Park Ada Cafe
Organizasyona katılım için gerekli katılım ücreti: Herkes Kendi Ücretini karşılayacak
Organizasyon Tarihi: 23 Ocak 2010 Cumartesi
Saat:12:00
Diğer açıklamalar: Mekan konusunda sizlerin görüşlerinizi de bekliyorum. Gerekirse başka bir yer olur...
Organizasyonun amacı engelliler biz ailesine üye olan birbirine yakın illerdeki arkdaşların tanışmasıdır.Müzik Ve Eğlenceli Bir mekan ok kapsamlı bir buluşma olmasa da gene de bir birimizi tanıyacagımız muhabbet edebilecegimizz bir gün düzenlemek istiyoruz. Katılmak isteyenleri bekleriz..

Katılımcılar
1- eyup1987
2- buyucu (kesin değil)
3- Princes
4- serkanabi
5- celik
6- selçuk + 2
7- EFSANE-52
8-

evet güzel bir mekan seçmişsin eyüp arkadaşım

tamamda güzel olabilirde nasıl gidebiliriz o var be arkadaşım

Tarık organizasyon fikrin çok güzel, fakat bence buluşma yerini anadolu yakasındaki arkadaşlarıda düşünerek vapur ve ana otobüs güzargahlarına yakın bir yerde yapsan daha iyi olurdu diye düşünüyorum. benim önerim beşiktaş-bebek-ortaköy civarları olur :) biraz pahalı oralar ama oraların tadı bi başka :)))) Ama çok dikkatli yap organizasyonu çünkü ist. organizasyonları bazen sekteye uğrayabiliyo, geçen aylarda bi abimiz yapmıştı sadece 3 kişi gelmişti :) ... Katılıma göre bende katılmayı düşünebilirim...

Metroyla (kartaltepe/kocatepe) durağına kadar gidilir,
çıkıştan ya dolmuşa binilir yada taksiyle adapark derseniz 6 dakikada oradasınız. (taksi ücreti her seferinde tam olarak 5,30 Tl tutmaktadır)

Erkan ben gelseydim ve taksi ücreti 5,31 tutsaydı aradaki farkı senden alırdım :D

kanka ben hep kusuratı aşağıya yuvarlıyor 5 TL veriyorum :)

Bu arada taksiye binmeden önce yakın yere gideceğiz derseniz sinirlerinden nasibinizi almazsınız ;)

Yahu biraz yakın yapın arabayla gelcez biz, beyazkartlı değiliz :D okadar benzin birde üstüne ye iç gider 100 kağıt :D

Zaten her zaman eksik kalıyorum buyucu.... :D

Ya gardaş şaka bir yana biraz da zaman önemli el insaf taa istanbulun anadolu yakasının bir ucundan (samandıra, sultanbeyli, hatta gebze ) gelecek arkadaşlar nasıl gelcek, ben bilem arabayla gelsem köprü trafiği (gidiş ve dönüş) 1 er saat tutucak :) bu bile can sıkıyo yaaa :))))

Yahuf sizin buluşmaları karşıya 20 dk mesafede yapıyoz biz :) Kadıköy falan. eyi o zaman bakalım samandırada yapacam kaç kişi gelcek o zaman görcez bakalım gık mık :) çıkıyomu çıkmıyomu :D

Arkadaşlar bence bir mahsuru yok ama;
heryere gelmek isteyipte gelemeyen arkadaşlarımız var.
Onun içindirki ben derim eminönü tarafları daha iyi bence ulaşımı kolay ve herkesin bildiği,gelebileceği bir yer olsun derim (sadece fikir)

Ben de aranızda olmayı çok arzu ediyorum. Özellikle hemşomla tanışmayı da çok istiyorum. Allah izin verirse aranızda olacağım.

Yaf buyucu sen beni ne sandın :) bunca zamandır neden gelemiyom son dakikalarda hep niye işim çıkıyo sandın :) Şaka bi yana sen gel kardeş bende işitme engelliyim, habu buyucubaşı da ölem, gonuşur dertleşiriz.

2. yazdığına istinaden diyorumki en iyi fikir fatih dir.
Fatih semti, hem uzak yerden gelenlerde gezmiş olurlar, orada çok mekan var, ama ben iki tanesini bilirim, ziya şark sofrası ve ptt tarafındaki saray muhallebicisi. ama fiyat konuları tek kişiye göre biraz tuzlu fakat katılım olursa org. için indirim yaparlar belki.

celik
selçuk + 2

eklerseniz sevinirim...

teşekkürler..

buyucu süpersin valla bunlar böle onların tarta yer olunca sorun olmuyo bu tarafta olunca bahaneleri hazır....:)))

Arkadaşlar
iyi güzelde neden bayrampaşa
anadolu yakasındakilere haksızlık olur baren ortada olsun meselan sultan ahmette ayada orya yakın yer ler olsun herkesin özel arabası yok ben şahsen tekerlekli sandalyeyle gelmeye çalışacam ve vapurlan gelecem pendiktende ötübüsle kadıköye kadar gelecem lütfen anlayış güsterin sayılar

Yaf buyucu kardeşim senin de bayrampaşada (yani 10 dk lık mesafede) oturmanın bu yazdıklarına etkisi olduğunu düşünüyorum :D amma biraz da arkadaşları düşünelim, biz ümraniyede pendikte buluşma yapmadık ki, kadıköy de yapılıyodu çoğunlukla, ve inan eminönüden vapura binen 5 dk sonra iniyodu vapurdan, neyse bence buyucunun kararı değişmcek :D daha fazla yalvarmaya kalkmayın sakın :):):)

Sakin ol buyucum :) organizasyon düzenliyosunuz burda :) valla bence başlığı açan kişiye isteyenler öm atsın falan ve duruma göre organizasyonu düzenleyen kişi karar versin dicem. benim içinde farketmez de benim esas sorunum şu işitme kaybı, bir kez gitmiştim o atlı yere :) oda ara ara sor, 1. köprüden geldim kendimi ikinci köprü mahmutbey yolunda buldumdu, elaleme soruyoz anlatıyolar şöle şurdan gir 2. den sağa sonra sola falan, tabii kimse yazmaya tenezzül etmeyince, 10 dk lık yol çıkyıo 2 saate:) neyse tmm tmm karışmıyomm :)

:( 25,inde istanbulda olacagım.şunu 27 sine çekemezmisiniz ya:( 26 sında doktor işlerim var o yüzden.4-5 günlüğüne geliyorum.

Ya bana kızmadın inş buyucum. ben şaka yapıyom biliyon seni severim :)
Senden daha iyi bir org. düzenlicek birini tanımıyom burda :) Atlı park olacaksa tamam sorun yok herkes doluşur oraya yeterki sen gel :)

bide bayrampaşa uzak degilmi arkadaşlar.ben üsküdar çamlıcaya gelecegim.daha bildik yer ayarlayamazmısınız!çokmu oluyorum.fikrimi sunmak istiyorum.

burcu ilhan anadolu yakasından gelecek arkadaşlar yardımcı olur.

Hem bak çamlıca çok yakın bayrampaşaya, sadece 30 dk da oraya varabilirsin diyebilirm, şu şekilde, metrobus e binersin çamlıcanın altından (1 .köprü girişi) ve edirnekapıda indikten sonra taksiye binsen 10 dakika da orada olabilirsin, yada minibüs gibi vasıtalar vardır sanırım yazarlar birazdan.

----------

Buyucu hu huuuu.... nirdesinnn...... :)

aman buyucunun üstüne fazla gitmeyin bir buyu yapar tüm işleriniz ters gider valla

buyucu sen konuyu güncel tut ki yeni giren arkadaşlar görsün, arka kısımlarda kaybolmuştu az önce :)

Esat sanki daha önce sana büyü yapmış gibi konuşuyosun hüsn-ü zan altında bırakma utanmıyonmu gızı :D o sadece nick olum...

kız büyücü benide yaz bakalım.bir aksilik olmazsa bu sefer gelmeye çalışacam.
orada ata bineriz hem tayyip gibi düşmesek tabi:)))

selamlar organizasyona bende katılmak isterim teşekür ederim

Arkadaslar
biz avrupa yakasında oturduğumuz için ve yapmış olduğumuz organızasyonlarda adacafe yi engellı arkadaslara daha çok değer verildiği ve mekan olarak tekerleklı sandalyeli kardeslerimiz için uygun buluyoruz.gelmek isteyenleri Beklıyoruzzz

farukadapark5iy5.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt