Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üye parasının çalındığını iddia ediyor! Ne yapabiliriz?

Konular
32
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ben spa merkezinde çalışıyorum bir üye idasına göre eşyaların dolabında olduğu ve 5 ile 6 bin tl parası yok parasını kendisiyle birlikte dolapa koyduğunu hatırlıyor idda ediyor bu dolaplar şifreli müşteriden başkası açamaz ve olurda açamaz ise iş yefinde mastır diye bir anahtar var misafir dolabı açamaz ise şifresini hatırlamazsa açabiliyoruz bu misafir iş yeri departman müdürü güvenlilik müdürüne bildirildi bilgi alındı herkesten ama üye nin idaa etiği gibi kimse parasını görmedi ve o şahsın dolabını açmadı şimdi bu kişi biz personele size kıymak istemiyorum siciline işler başka iş yapamazsınız gibi bizi suçlamaya ve tehdit etti ben kendisine söyledim karakola gidin şikayette bulunun gerekli yasal işlem başlatılsın bu şahıs yüzünden piskolojik olarak kötü oldum ben ve arkadaşlarım bu konuda hukuki bilgisi olan arkadaşlarımız varmı yani örneğin misafirim dışarda para kayıp ettim veya ortada hiç para yok bir iş yerinin personelini ve müşterilerini suçlayıp zan altında bırakabilirmiyim kamera kaydı yok

Üst Alt