Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyku ilaçlarından hangisi daha iyidir?

by yolcu

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar uyku ilaçları eş değerleri hangileri örnek verin ve hangi ilaçları iyidir

gyrex veya saraquel kullanabilirsin ama gyrex işe yarar 50mg lık psikyatri doktoruna baş vurmalısın

Redepranin ustune tanimam yarim saatte yerinden kalkicak halin kalmaz . Dr git ama kendi alma.

o kadar kullandım uyku ilacı banamısın demedi psikiyat göründüm verdi doktor değiştidim yine aynı hatda hastanede yatdım yine aynı psikiyat derdi bol bol gez dolaş yorul ayakta kal dişarda dolaş takıl akşam gel yatsın hastanede çokd olaşdım uykum geldi yatdım sonra çıkdım hastaneden uyku suzlukdan sinirlerim bozuldu citoles kullandım başka yok nedense heç bana yan etkileir olmuyor doktorda şaşıyor diyor beynın kaldıyor demek birde bilgisayar başında oyun oynamak ve filimler izlemek ve müzik dinlemek ilahi dinlemek zikirli ve kitap okuyam sıksık kitap okuyam uykum geliyor kafamı başka şeye veriyem yogunlaşıyam kitaplar internetde okuyam kitaplara yogunlaşdıram birde bakıyam bilgisayar başında yatmışım 4.5 saat fazlasıla kitap okuma hobim var benim kitapları seviyem kitaplar benim dostum arkadaşım

Hepsi kötü, bağımlılık yapıyorlar. Uyku ilacını biraktıktan sonra daha da uykusuzluk çekmiştim

serqual 400 xr uzun salınımlı cedrina 400 xr uzun salınımlı ikiside harika tavsiye ederim ama bipolar hastasıyım ne varsa denedim en iyisi ikisi

lütfen bu tür ilaçları.dr.kontrolünde kullanin.

Redepra beni iyi uyutuyordu. Üstelik çoğu zaman uyku bölünmuyordu. Ama favorim Yavaş salınımli olmayan 50 mg seroquel

Depresyon ilacı kafana göre alıp içemen

İlaçlada uyuma sağlıksız

Yatınca papatya yada lavanta bitkisi demle iç

Ne içiyosan ilaç o uyutmuyo

Pskiyatrik ilac

Uyku hapları sizde işe yarıyor mu?

Benim uyku düzenim berbat hayatta aynı saatlerde yatamıyorum ve geceleri daha çok sıkıntı yaşıyorum. Birde serequal türevi ilaçlar bende hiç etki etmiyo uykum varsa işte biraz yardımcı oluyo ama uykum yoksa imkanı yok uyutmuyor.

serequal xr 300 mg. uyku yok sadece sersemlik. yok mu bildiğiniz bi ilaç nasıl olur ya damardan on saniyede uyutuyo ilaç. hap yutunca bişey yok.

evet başka etkiside var doğru antipsikotik. ama uyku hapı yok mu ya türkiyede herşeyin hapı var uykunun yok tıp gelişmemiş

tşkkr ederm. ativana benzer ilaçlarda varmş biliyorum o ilacı. damar yoluna yakın hap yokmu ben onu merak ediyorum.

lorezepam dediniz ya. internete yazdm ativan ilacının içinde 1 miligram varmş ativan türkiyede satılıyo. sizin söylediğiniz lorezepam hollandada satılan daha kuvvetli bi ilaç olablr.

damar yoluna yakın derken biz damardan on saniyede uyuyoruz say diyolar. böyle bi ilaç yokmu yarım saat içinde uyutucak yataktan kaldırmıyck

bdahki doktra gittğimde soraym yksa bırakcm uyku hapını yut 6 saat uyuyama neresi uyku hapı gerek yok

ben gece uyumak istiyorum yoksa uykum gelncede uyuyorm sorun yok onda ama hap ytup uyusaydm gece uyrdum kmse yok sessz ürkütücü

2hafta serequal kullan sonra bianda bırak 3gün 4gün uyuyamıyosun heryerde şekiller görüyosun

düzelme zorda kafayı biraz boşa aldkmı yaşıyoz işte

bende onu diyom işte stabil olablrm iyileşme olmaz zor yni bilmiyorm genede olablr ama benm bildiğime göre tamamen iyileşme hemen hemen yok gibi.

sansar salvo 180 km dinlesene çok iyi şarkıdır bende dinleyim bk aklma geldi

nasıl oralarda hyt . türkiye durumları nasıl orlarda

ben bıraktm bşkalarını düşünmeyi. hayat bir sınav. ve benimkisi test. önüme şıklar geliyor ve işretliyorum hoop bidaaki soru. yanlış bişey yaptklarında hoop e şıkkı ; sensin abi diyorum yoluma bkıyorum. bir dağ çobanı olmak isterdm dağın yamacında. keçilerim olsun isterdm onlr daha atletk. 2 tanede köpeğm olsaydı. şehride 10 km den izleseydm arabaları fln dağın yamacndan görseydm ama onlr beni görmeseydi. başka da hayalim yok hayatı çözemiyorum o beni çözsün diye beklyiom napym.

çok mantklı benmde yni arkdşlar bulmm lazm insansz olmuyr onlara kaynayıp gidiyoz bri biraz . eskiler hep işdnde gücünde yni arkdşlar bulurm artk blki biyere çay içmeye götürür beni. doğaya kamp yapmaya arkdş lazm banada bak bşka türlüsüne gerek yok ztn

şuan hangisindesn ne zaman bter sence

nasıl brşey biplar bnde azçok biliyorm ama canlı kmseyi görmedm. para flan çok harcıyolarmş manide. sende de oluyomu. veya kendin farkına varabiliyo musun işte manideym bn harcamıyım para diye veya kmseye söz vermiyim gibi ?

lorezapan dediginiz ativan oluyor tr de burda var BUDA uyku ilacı olmuyor anksiyete için oluyor dünyada aynı etken madde aynı sonuçta
uyku için sadece olan ilaç imovane adlı ilaçtır başkada yoktur

Uzun süren uykusuzlukta aldığım Serequal 200 lük beni bayıltıyor direk :) 12-13 saat uyuyorum.

Üst Alt