Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyum bozukluğundan 1 ay hava değişimi aldım. Dönüşte muafiyet için yeniden kıta formu

sarıı

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
kıta formuyla psikiyatriye başvurdum ve uyum bozukluğu tanısıyla 1 ay hava değişimi aldım ve askerlik yapmak istemiyorum.
çürüğe ayrılmam için birliğime döndüğümde kıta formuyla resimli sevkle tekrar gataya başvurmamı söyledi doktor ve askerliğin bitti senin dedi çıkarken kapıdan ama hava değişiminde hiç bir şey yazmıyor.

benim sorum şu kıta formunu komutanlar tekrar doldurur mu?yoksa beni ugraştırır mı? gerçekten istemiyorum sorunlarımı aşamadım duvarlar üstüme üstüme geliyor.a
nnem malulen emekli ve cok borc içerisindeyim orada kaybedecek bir dakikam bile yok ne yapmam gerekir yardımcı olur musunuz?

hersey komutanlara kalmıs bana neler cektırdıler ben 3 kere hava degısımı aldım uyum bozuklugundan yarın 4 ye cıkıcam doktora ıstanbul gatada

yani ya beni süründürecek ya da evime gönderecek anladığım kadarıyla atacağı bir imza insan hayatını ya değiştirecek ya da yerle bir edecek hayat ne garip

sarıı

yok yok, bir sorun yaşamayacağını düşünüyorum. Gittiğinde yine hastaneye sevk al ve aynı doktora çık...

sarıı

Hayırlı olsun Mehmet.

Rahatsızlığın askerlikten önce de olduğu için bir tazminat verilmez.

ne cok askerden kaçmak isteyen var allahım ne buyuksun

Üst Alt