Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyum bozukluğundan askerde 3 ay hava değişimi aldım. Sonuç ne olur?

Arap34

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
3buçuk aylık askerim usta birliğine çıktığımgeldim pskiyatr 10 gun istirahat verdi burda heyete çıkarak 3 ay hava ddegisimi aldım psikoloji uyum bozukluğundan gidince muhaf olurmuyum kendi hava değişiminden de 10 gün 10 gün raporlar aldım sonra heyete çıktım 3 ay aldım sizce sonuç ne olur

Lütfen akıl verin ne olucak muaf olurmuyum

4 aylık askerim 3 kere uyumbozukluğundan 10 gün 10 gün rapor aldım en son 3 ay hava değişimi aldım anafril cipralex stilizan hapları yazılmış 3 ay sonra sonucu çürüğe gidermi nolur lütfen yardım edin

kolay kolay çürük vermiyorlar askerlikte hastalığını veya kullandığın ilaçları bilmem ama askerlikte hava değişimine yolladılarsa beni 3 kere yolladılar 4 cüye yollayamadı zorunlu çürük raporu verdi belki senide 3 hava değişiminden sonra yollar 3 ay git 1 ay yat 3 ay git 1 ay yat yaparlar

Arap34

3 ay hava değişiminin ardından %99 muafiyet verilir. Seni bu kadar zorlayan psikolojik rahatsızlık öyle 3 ayda geçmez ve sana askerlik yaptırması da mümkün olmaz.

Üst Alt