Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyuşturucu bağımlısıydım, yanlış tedavi uygulandı! Yasal olarak ne yapabilirim?

ahmetak

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
uyuşturucu bağımlısı olduğum halde yanlış tedavi şizofren teşhiş ile akıl hastasına verilen ilaçları kullandım ve kötüye gittim 2 sene boyunca en sonunda doktor durumu anlayıp evet uyuşturucu bağımlısı ona verdiğim ilaçlar zarar verdi dokandı daha beter etti deyip tamamen iylşeti dedi dosya kapandı yani uyuşturucunun verdiği ne yaptını bilmemezlik ve yanlış tedavi tıpta uyuştuucu bağımlısına deli ilacı verilmezmiş bana sataşan komşularla kavga ettim cezai ehliyetim italeb edildi ne yapalıyım ? bu durumda cezai ehliyetim artık tam anlaına gelir herhalde bu arada ailem doktora tazminat davası açmadı şu anda tamamen temizim uyuşturucuyu bıraktım temiz bir hayatım var saygılar

Bir şey yapmana gerek yok gibi. Hayatına yeniden başla ve aynı hatalara düşme. O kötü günleri hiç yaşanmamış say...En iyisi bu bence.
Ha! dersen doktor yanlış tedavi bilmem teşhis koymuş: onuda dediğin gibi ne yaptığını bilmeden kullandığın uyuşturucunun zararı say. Geçmiş olsun.

Yasal olarak hiç birşey yapılmaz...Avrupa da olsaydı bu dediğin sen haklı çaıkardın ama bu ülkede adalet sadece sarayın ismi olduğu için hiçbirşey yapılmaz mağdur olan daha da mağdur olur hepsi bu. üstad nazım hikmetin dediği gibi türkiyede adalet aramak kerhanede bakire aramaya benzer demiş.....

Böyle durumda , ihtiyaç sahiplerine devletin yardım etmesi lazım.

ahmetak

kullandığın madde ne ? Bu tür ilaçlar bağımlıyı tetikler daha kötü yapar DR senin bağımlı olduğunu bilmiyor muydu ?

hak ara kötü ol amk bana zaman aşımı diyenlerde oldu hak aramak için

Yasal olarak hiç birşey yapılmaz...Avrupa da olsaydı bu dediğin sen haklı çaıkardın ama bu ülkede adalet sadece sarayın ismi olduğu için hiçbirşey yapılmaz mağdur olan daha da mağdur olur hepsi bu. üstad nazım hikmetin dediği gibi türkiyede adalet aramak kerhanede bakire aramaya benzer demiş.....
doğru hak ara kötü ol haklı yere amk şimdide zaman aşımı oldu diyen çıktı

ahmetak

kullandığın madde ne ? Bu tür ilaçlar bağımlıyı tetikler daha kötü yapar DR senin bağımlı olduğunu bilmiyor muydu ?

amk biliyormuş göya anlıyamamış kullandığım koka hap esrar şuan temizim senelerdir bu kişinin sağlığını bozmak herşey geride kaldı ama acısı unutulmuyor

Üst Alt