Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üzerimde ruhsatsız silah yakalatmıştım, mahkemeye çıkacağım. Sonuç ne olur?

merdomerdo

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Bundan 9 ay evvel üzerimde ruhsatsız silah yakalatmıştım havaya ateş etmiştim ve ihbar sonucu yolda çevrilerek üzerimde silah yakaladılar polisler boş kovanları bulamadılar şimdi yakın zamanda mahkemeye çıkacam az kaldı ifademde stres atmak amacıyla ateş ettim kötü bir amacım yok gibi vs ifade vermiştim ve daha önceden psikolojik rahatsızlıklar nedeniyle askerden kaçmıştım askerliğimi bitirdim ve mahkemeye çıkmıştım 10 ay hapis cezası verdiler erteleyip hagb ile serbest bırakmışlardı şimdi ruhsatsız silah yakalattım bunların ikisi ne olacak ne ceza alırım hapis yatırırlarmı yatırırlarsa eğer ne kadar yatarım ne yapmamı önerirsiniz? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Üst Alt