Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uzun Yürüme cihazı için İstanbul'da hangi medikali önerirsiniz?

Konular
13
Reaksiyonlar
0
ben polio sekeli hastasıyım 3 eylül 2008 de düştüm ve bacağımı kırdım (femur kırığı). doktorum eski cihazımı kullanmamamı söyledi ben de yenisini yaptırmak istiyorum. bana İskenderun'da oturuyorum ama İstanbul'a da gelebilirim.
yeni cihazım hafif olmalı ve yüzük kilit istiyorum. isveç kilit yüzünden düşüp kırdım bacağımı. bana cihaz yaptırma konusunda yardımcı olursanız sevinirim

başka yok mu yer söyyleyecek adreslerini ve tlfları da yazarsanız sevinirim

ahmet yukselakin öncelikle geçmiş olsun.biz Hatay antakya'da faaliyet göstermekte olan bir firmayız.eger cihazını yaotırmadıysan ve hala firma arayışında isen cihazını yapıp seni memnun etmek isterim.tlf=03262271099 ararsan ayrıntılı görüşürüz.

Yıllardır İstanbul'da yürüme cihazı yaptırıyorum, sorunsuz bir şekilde iletişim kurduğum ve şikayetimi ciddiye alarak güler yüzle karşılayan "o alışınca, geçer" mantığıyla yaklaşmayan, çok geç tanıştığım Ormed Ortapedi'yi tavsiye edebilirim.

(E-5'e inerken UEFA kupasının hemen karşısındaki sırada)

0212 441 40 00 Yasin bey ya da Mustafa beyle görüşmenizi öneririm.

kadıköy de NESA ORTAPEDI bende sureklı ordan yaptırıyrum hıc sikayetcı olmadımm burası da cok ıyııı

Üst Alt