Merhaba arkadaşlar
Ben iki ürün geliştirdim, bunlarla ilgili öneri ya da fikirlerinizi almak istiyorum.
Birincisi
Uzun yürüme cihazlarında kullanılabilecek biri kilit sistemi,
bu kilit yere basıldığında kilitlenen ve ayak yerden kalktığında serbest kalan ,
kilitli olduğu durumda da sadece aşağıya doğru hareketi engelliyen yukarı doğru serbest olan bir kilit sistemi.
Herhangi bir uzun yürüme cihazına kolaylıkla bağlanabilecekbir tasarıma sahip.
bu özelliklere yakın bazı ürünler var ama bildiğiniz üzere genelde ithal ve çok yüksek maliyetli.
Bu ürün 250-300 lira gibi bir fiyata satılabilir.
İkincisi
Yürüyen bir araç
Bu araç aşağı yukarı büyük üç tekerlekli bisikletlerin boyutunda,ayaklı sandalye gibi düşünebilirsiniz.
Yürüyerek ilerlediği için herhangi bir engebe , kaldırım, basamaktan sıkıntı yaşamadan geçebilir.
Çok katlı bir binanın merivenlerinide çıkabilir.
5000 tl gibi bir fiyata satılabilecek bir ürün.
Bu ürünleri imal edip satmak istiyorum fakat makina ve techizata sahip değilim.
Ayrıca standartlara uygun hale getirmek veya ticari prosedürleri aşmak çok uzun zaman alıyor .
patent almak bile 1 yılı buluyor.Zaten asıl sorunda zaman.
Bu imkanlara sahip kişilere ulaşmak pek mümkün değil.Bu noktada her tür fikre ve öneriye açığım.
Şimdiden teşekkür ederim.
Ben iki ürün geliştirdim, bunlarla ilgili öneri ya da fikirlerinizi almak istiyorum.
Birincisi
Uzun yürüme cihazlarında kullanılabilecek biri kilit sistemi,
bu kilit yere basıldığında kilitlenen ve ayak yerden kalktığında serbest kalan ,
kilitli olduğu durumda da sadece aşağıya doğru hareketi engelliyen yukarı doğru serbest olan bir kilit sistemi.
Herhangi bir uzun yürüme cihazına kolaylıkla bağlanabilecekbir tasarıma sahip.
bu özelliklere yakın bazı ürünler var ama bildiğiniz üzere genelde ithal ve çok yüksek maliyetli.
Bu ürün 250-300 lira gibi bir fiyata satılabilir.
İkincisi
Yürüyen bir araç
Bu araç aşağı yukarı büyük üç tekerlekli bisikletlerin boyutunda,ayaklı sandalye gibi düşünebilirsiniz.
Yürüyerek ilerlediği için herhangi bir engebe , kaldırım, basamaktan sıkıntı yaşamadan geçebilir.
Çok katlı bir binanın merivenlerinide çıkabilir.
5000 tl gibi bir fiyata satılabilecek bir ürün.
Bu ürünleri imal edip satmak istiyorum fakat makina ve techizata sahip değilim.
Ayrıca standartlara uygun hale getirmek veya ticari prosedürleri aşmak çok uzun zaman alıyor .
patent almak bile 1 yılı buluyor.Zaten asıl sorunda zaman.
Bu imkanlara sahip kişilere ulaşmak pek mümkün değil.Bu noktada her tür fikre ve öneriye açığım.
Şimdiden teşekkür ederim.