Vakıflar Genel müdürlüğünden 10 yıla yakındır muhtaç engelli maaşı almaktayım aylık her ay Kuşadası VakıfBank şubesine yatıyor. Zor duruma düştüm bankaya borcumu ödemek de zorlanır duruma düştüm evim kira. CİMER. BDDK. Banka genel merkezi. Banka Kuşadası şubesi dahil bir buçuk aydır başvurmadığım diyalog kurmadığım yer kalmadı. Şunu anladım sonuçta devlete ait bu banka kanunda yazan muhtaç engelli yardım maaşına el konulamaz bloke edilemez vs denmesine rağmen kanunu hiçe saymıştır topu hukuk banka kuruluna attılar hukuk kuruluna nasıl ulaşırım diyorum numarasını verin diyorum bizde yok diyorlar ( bunu diyen bugün görüştüğüm VakıfBank iletişim merkezi 444 0 724 ) İlla mahkememe mi açmak gerekiyor diyorum ne mahkemeye ne Avukat a verecek param yok benim muhtaç maaşı ile hayatımı devam ettiriyordum. Kısacası ol ya da dilencilik yap diyorlar sadece yazıklar olsun olsun size diyorum. Devlete ait bir bankanın vatandaşa çektirdiği zulme bakın siz beni mahkemeye verebilrsiniz benim mahkeme açacak gücüm yok bu dünyanın bir de öteki dünyası mahşeri var. Bu kadar duyarsız olunmaz insanlara karşı...