Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vasi atandığında iş yeri bunu bilebilir mi?

tb2nhf

Aktif Üye
Konular
82
Reaksiyonlar
96
Şizofren hastasıyım şu an aklım başımda tek başıma saglıklı karar verebiliyorum 2 sorum olacak

1 VASİ OLUNAN KİŞİNİN MAAŞ KARTI VASİ OLAN KİŞİNİN ADINA VE HESABINA MI GECİYOR iş yerimin bunu bilmesini istemiyorum o yüzden

2.SORUM YALNIZ AGIR HASTALANDIGIM ZAMAN DOGRUYU YANLIŞI DEGERLENDİREMİYORUM VASİ ATARLARMI İZLEMEM GEREKEN YOL NEDİR

Vasi konusunda banka işlemleri nasıl oluyor

Arkadaşlar vasi işleminde vasi olunan kişinin banka hesabı vasi atanana otomatikmi geciyor yoksa bankaya vasi kagıdı evraklarını veripmi olyor yoksa mahkeme kişinin banka hesabını takip edip bankaya işlemi gercekleştirmesi icin otomatik evrakmı gönderiyor

Mahkemeden alınan vasilik kağıdı ile kısıtlının maaşını ve birikimini çekebilir ve kısıtlının menfaati üzerine kullanabilir . Bu işlem için hesabın bulunduğu şubeye vasilik kağıdını vermesi gerekir . Vasinin temel görevi kısıtlının tassaruf hakkını gözetmektir.

sevgili @dorli cevabınız icin teşekkurler işyerimin vasi olayını bilmesini istemiyorum iş yeri banka kartı kendi üzerime olsun istiyorum iş yerimin anlaşmalı oldugu bankaya vasi kagıdını sunması mecburimi sunmazsa banka kartı benim adıma kalırmı sorun olurmu

Vasi olan kişi mahkeme kağıdını bankaya götüreceğim maaşını ben çekeceğim demediği sürece hiç bir sıkıntı olmadan maaşını da çekersin ve tasarruf hesabını yönetebilirsin . İş yerine bildirmene gerek yok vasim var diyerek.

abi cok teşekkür ederim allah razı olsun

Tüm arkadaşlarımızdan ALLAH razı olsun . Bilgi paylaşıldıkça güzeldir hep .:)

Üst Alt