Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vasiliği biten kardeşim vasi olduğunu iddia ediyor!? [Hukuk]

basari

Aktif Üye
Konular
193
Reaksiyonlar
4
evet ben kardeşimle sürekli problem yaşıom önceden normalken vasimdi sonra uyuşturucu hayatını mahvetti kaldığı yerden oturduğum baba evine gelmişti üstünde 7 icra takibi 60 milyara yakın borç eski eşinide kalbinden vurmuştu sonra dediğim gibi uyuşturucuyla hayatını dahada mahvetti sonra mehdi olduğunu falan söyleyip sapıttı bu kardeşimle mahkemelik olmuştuk beni yaraladığından para cezası almıştı üst odama çıkmaması için aile mahkemesinden koruma kararı almıştım bunların etkisiyle bi kaç ay önce vasiliği sonlandırıldı geçen cumartesi yine beni tehdit edip yaralamak istediysede bunu yapamadı ve ifadesinde vasisi olduğumu falan söylemiş şimdi o kararı veren 3. sulh hukuk mahkemesine gittim durumumu anlattım şimdi tebliğ edilmediyse yani tebliyi almadıysa vasiliği düşmüomu ben cevaptan tatmin olmadım bide burda bu olayı bilenler varsa yazarlarsa sevinirim arkadaşlar

olayı biraz daha açayım ben ayırt etme gücüne sahibim çok şükür kardeşimin vasiliği süre dolmasıyla değil uyuşturucu kullanıp beni yaralaması yüzünden zorunlu son buldu vasiliği biten diye yazmışım aceleden yanlış anlaşılmasın yani zorunlu bitti altta kararın son paragrafından bi bölümünü alıntıladım

aile mahkemesinden vasi aleyhine tedbir kararı verilmiş olması ayrıca 19. asliye ceza mahkemesinin .. kararıyla kısıtlıya karşı kasten yarama eylemi nedeniyle cezalandırılmasına karar verildiği anlaşılmakla kısıtlı ile vasi arasında husumet bulunduğundan kısıtlının itirazı kabulu ile vasi ... nın vasilik görevinin sona erdirilerek tmk nın 424. maddesi uyarınca yeni vasi atanması için dosyanıon vesayet makamı olan 3. sulh mahkemesine günderilmesine karar verilmiştir

denilmiş yani bu durumda vasiliği bu kararın verildiği tarih olan 12.12.2016 tarihinde resmen bitmiş oluo heralde çünkü uyuşturucu kullanıp beni yaraladı rahatta durmuo hala yoksa yeni vasi atancağına kadar vasiliği sürüo demek değildir heralde

mrb basari . 12 . 12. 2016 Yılında verilen mahkeme kararı ile vasiliği sonlandırılmıştır . Fiziki davranım ve manevi davranım ile tekrar vasi atanması olmaz

Üst Alt