Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vasilik mahkemesi devam ederken mal satışı yapılabilir mi?

Zanox

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Babamn gayrimenkulleri var babam cocuklarm oldugundan beri onları özele gönderecegiz onları ben okutacagm denişti bir yerin satısıyla alakalı vekalet verm siz halledin dedi yası 80 orada 2 sahitle halloluyormus ama biz bunu bilmeyince şimdi berden bulayım deyince bizi hastaneye yönlendrdiler oradan demans baslangıcı cıktı notere geldik geri ama noter işlm yapmadı yazması birsey ve siz bnu ben görmemişim diye düşünüp mahkemeye basvurun ücreti cok cıkar kagıt cok olır dedi ben bu kagıtla mahkeme dosyası actırdım ama bu vasilik bizim satıs yapmamızq megerse engelmiş dava dosyasını verdim

ama dava pzt acılacakmıs hafta içi bir gün gelirsin dediler su ara ben sahitli vekalet alıp satıs yaparsam bir sorun olur mu ilerde bubarada tek mirascı benm zatennn yani ilerde buna itiraz kim edebilir daha vasi olarak atanmadm dava falan tarihi yok cok yeni basvurum var vasi kesinleşene kadar sarıs işlemi coktan yapılmıs plsq ilerde bunu geriye dönük falan bakılıyor mu nedir bilen ablayannn yardm etsinnnn sinir sahibi oldum kendi rızasıyla girdiğimiz yol maduriyete neden oluyor

Üst Alt