Merhaba ben 35 yaşında bir atak sonucu bir hastalığa yakalandım. Tanı olarak organik olmayan psikoz kondu.
Xeplion 150 mg ile tedavim sağlandı. Kısa bir süre hastane kaldım. Hastaneye yatışım bir dilekçe üzerine mahkeme kararı ile oldu. Tekrar vasiliği kaldırmak için doktora başvurdum. Mahkeme iyileştiğim için sevk etti. Ancak heyetteki doktor en az 6 ay geçmesi gerektiğini söyledi. Şu an tamamen iyileştim ve ayda bir iğneden başka ilaç kullanmıyorum.
Bu durumda işe girip çalışabilir miyim? Mevcutta bir işim vardı. Atak yüzünden işimden oldum. Şu an iş teklifleri geliyor ama kabul edemiyorum.
Bir iş teklifini kabul etsem. Yasal olarak ne gibi zorluklarla karşılaşabilirim yada çalışmama müsade var mı?
Herhangi bir gelirim yok ve artık çalışabilir duruma geldim.
Hastanede muayene olduğum doktor çalışabilirsin dedi.
Heyet girdiğim doktor vasilik ve çalışmak için beklemem gerektiğini söyledi.
Ya da vasiliğimi kaldırmanın başka bir yolu var mı ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Xeplion 150 mg ile tedavim sağlandı. Kısa bir süre hastane kaldım. Hastaneye yatışım bir dilekçe üzerine mahkeme kararı ile oldu. Tekrar vasiliği kaldırmak için doktora başvurdum. Mahkeme iyileştiğim için sevk etti. Ancak heyetteki doktor en az 6 ay geçmesi gerektiğini söyledi. Şu an tamamen iyileştim ve ayda bir iğneden başka ilaç kullanmıyorum.
Bu durumda işe girip çalışabilir miyim? Mevcutta bir işim vardı. Atak yüzünden işimden oldum. Şu an iş teklifleri geliyor ama kabul edemiyorum.
Bir iş teklifini kabul etsem. Yasal olarak ne gibi zorluklarla karşılaşabilirim yada çalışmama müsade var mı?
Herhangi bir gelirim yok ve artık çalışabilir duruma geldim.
Hastanede muayene olduğum doktor çalışabilirsin dedi.
Heyet girdiğim doktor vasilik ve çalışmak için beklemem gerektiğini söyledi.
Ya da vasiliğimi kaldırmanın başka bir yolu var mı ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi