Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vefat eden eşim için SGK'na haber vermeli miyim?

Konular
28
Reaksiyonlar
0
25-11-2009 da vefat eden eşim cenazesini istanbuldan mardine getirip defnettik kendim S.G.K. liyim iki çocuğumda var biri 8 öbürü 13 yaşında ikiside okula gitmekte. eşimin ölümü için S.G.K. bildirmem gereken bir işlem varsa gereken işlemler nelerdir?
beni bilgilendirirseniz sevinirim

Allah rehmet eylesin.Ölüm raporu ile birlikte SGK'na başvurunuz.

Bülent bey örnek olarak iki çocuğum için yetim aylığı diye bir şeyler ölümüyle ilgili bildirmem gereknler ölüm ve cenaze nakil ücretlerinden bahsediyorlar bu konuda beni bilgilendirirseniz minettar kalırım.

Eşinizden dul-yetim aylığı alabilmek için evet, sulh hukuk mahkemesine müracaat edip Veraset İlamı almanız ve sonra diğer evraklarla birlikte sgk sigorta müdürlüğüne başvurmanız gerek.

bugün sgk unkapanı şubesine gittim eşimin ölümünü bildirmek için bana verilen cevapta eşimin sgk primleri yatırılamadığından senden faydalandığı için hiç bir hak talep edemesiniz dediler. yani hiç bir işlem yaptırmadan geri geldik...

Üst Alt